Gezuar Pashket


#21

Me kolegje eshte plot, ene byrazerat gjylanista, kan ndertuar boll, e shumica e nxenesve lexova jan kalamojte e deputeteve ne parlament.

Kush ka leka i con ne oksident ene per kolegj te mos pijne bar tek blloku. Po dy gjisht vend eshte ai vend mu ne sqetull te evropit.


#22

Te vetmet startups atje jane partite e reja pulitike .edhe ata me diploma ne shkenca ekzakte e teknike I bejne mune shkences e teknikes.


#23

Po por ideja e triumfit te se mires eshte qe askush s’mund ta vrase Krishtin (Te miren, dashurine universale) brenda nesh, sepse ajo nuk gjendet ne trupin e nje individi te caktuar, ajo eshte e pakapshme dhe e pavdekshme, qendron e fshehur brenda gjithesecilit dhe ne momentin qe perpiqesh ta eleminosh, ti vepron kunder vetes tende, e te keqen po ia ben vetes tende mbi te gjitha.