Hurbineku kuvendon me Flo-ne

2 Likes

Burrnia e vertete kulturore eshte perkthimi nga origjinali i vepres kryesore te Rusoit, ku argumentohet se artet dhe shkencat korruptojne moralitetin njerzor:

Mbaroi kuvendimi apo vazhdon akoma.
PD : Pushi ma transfero pak komentin te lutem .