I Voted

Njerëz në Rochester, NY presin në rradhë që të vendosin nga një sticker “I VOTED” mbi gurin e varrit të Susan B. Anthony, aktiviste për të drejtën e grave për të votuar. Vetë Anthony nuk arriti të gëzonte dhe të ushtronte të drejtën e votës sa ishte gjallë.

3 Likes

oh yeah, playing the woman card. Vote me coz i have i V.

Edhe nji rrene e fundit si per dite t’marte :

Tom Brady called today and he said : " Donald, I support you, you’re my friend and I voted for you,” Trump told a crowd in Manchester.

"I haven’t voted yet,” Brady said Monday, on the “The Kirk & Callahan Show.”

A racist, a liar, a tax cheat, a deadbeat, a Russian agent, a sexual predator … and a liar…
… did I mentioned liar ?

2 Likes

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.