kujdes se memoria te ben proçka te tilla qe se merr me mend. Ka shume mundesi qe ky film duhet te jete i mbas viteve 90, sepse çensura nuk lejonte te trajtohej problemi i droges ne nivel personazhi kryesor per te cilin zakonisht ngjallet simpati. Problemi i droges mund te trajtohej ne pergjithsi, si problem social i shoqerise kapitaliste. Vetem kaq.
Pastaj permend edhe Fiks Fare, lere mos e pyet.
Po pas viteve 90. Aktorja eshte yll kinematografie, dhe ne rol mban flok te bardhe kacurrela. Ka nje tip depresioni dhe sheh ne televizor nje show te njohur te kohes , por ngaqe merr ca ilace , enderron se merr pjese si e ftuar ne kte emisioni show. Mezi pret te vije ora qe te shoh emisioni.
hajt shnet atehere, une nuk te ndihmoj dot, mbas 89-tes nuk kam shkel me ne sinema. As Fiks Fare nuk di nga bije, e kam degjuar vetem ketu tek Peshku.
Tani mbetet vetem Stalker qe mund te te ndihmoje.
Faleminderit nga Zemra per prurjen dhe aq me teper gjetjen e ktij filmi qe prej vitesh me mungonte. Mesa duket ishte Peshku ai qe Ben magjine. Shpirti I’m I vrare , tani duket se eshte qetuar. Do bej namin tek gjithe Studentet qe frekuentojne kafenene me mua , qe ta shkarkojne nga YouTube dhe tma sjellin te plote. Edhe njehere faleminderit , dhe perqafime te pafundme miq te mire ne dite te ftohta , te veshtira. Bye.