Ju lutem, me ndihmoni me nje emer te bukur per nje beb djale

S’e kam mendu me thene te drejten, por s’mundem me shpikjet e emrave. Me mire ‘Zeqo’ me nder e faqe t’bardhe. :stuck_out_tongue_winking_eye: Dart duket si i keputur ne mes.

Edhe mua se si me duket ky Dart, me mire Gzon apo Gzim.:blush:

Kundra jam edhe me te gzushmit :stuck_out_tongue_winking_eye: por te pakten Gezim eshte emer dhe jo folje si puna e Gzon, qe prape te krijon idene e lenies se dickaje pergjysem. Egzon eshte pak me i ngrenshem se zanorja E i jep peshe te pakten. Nese e duan medoemos shqiptar shqiptar, emri me i hajrit eshte Albi. Do thuash e kane shume veta kete emer, po 100 here me mire se kto sajesat.

1 Like

Shqup; dashnor; partizan; trim; zemerek; filic; heqim; durim; sqarim; bicim… Emra me taban popullor…

Nejse cunin ta kete me jete, pa emri kapistall eshte, i themi nga anet tona.

2 Likes

atehere te na rroje me jete Malua dhe Balua ne anet tona!

Dart m’duket se i thon thumbit ingilsht por edhe munt te kabohem.

-pak a shume ashtu i thone… po keta besoj i thone shkurt Dart , si D’Art-anjani…:stuck_out_tongue:

David, Anton, Kris, Orion.

1 Like

Dmth emrin e ka Çelo…shkurt Çelomezani :grin:

Mos kopjo Belul

1 Like

Faleminderit per cdo sugjerim!

Faleminderit per çdo sugjerim? 90% e sugjeruesve jane tallur.

se c’me doli Tv Klan ne nje moment, emisioni i pasdites, prezantuesja po pyeste ca goca te ftuara per emrat e tyre. filluan ato Mishel, Gabriele, Flavia, Ajla, Riana, etj… m’erdhi per te qesh sa kot ia fusim nganjehere.

Gzon duket alternativa me e mire nga te dyja.

3 Likes

Faleminderit per kohen e “talljes”, se kohe eshte e shkreta, sido, vlen! :wink:

Dart me duket me ne rregull ,Gzon jo normal , po kur te jete i merzitur ? si do i thoni ? Gezohu o Gzon ?
Pse nuk ja vini Brad ? ca ka Dart me shume ?

2 Likes

"Pse nuk ja vini Brad ? "

“Je suis Brad !”

2 Likes

Kush do t’i ndaloje?

Si perfundim ?

megjithmen

2 Likes