Kinemaja që ndërtoi Lars-i (“The house that Jack built” – film danez me regji të Lars Von Trier)


#21

Trajtohet gjate filmit kjo qe thua ti, von trier i jep pergjigje nepermjet personazhit te tij pretendimi kur Verge(virgjili) i ben te njejten pyetje, pra filmi mund te shifet dhe si pergjigje kritikeve. Pergjigja duhet pare ne film.
@ stalker, personazhi i arkitetektit te deshtuar me kujton nje persinazh te l’aventura te antonionit, po ashtu arkitetekt i deshtuar i rrethuar nga veprat e bukura arkitekturore ju ndihet mjaft i alienuar.