Kush e helmoi peshkun?

Peshku u plak dhe vdiq një vdekje natyrore. S’ndihmoi hiç që ndërroi formatin. S’e di kush kishte nevojë për atë ndërrim formati.

Njerëzit kanë interesa të tjera. Mërziten këtu, gjithmonë i njëjti muhabet.

njerzit merziten gjithanej, merziten ketu, e shkojne atje, por pas pak merziten edhe atje.

Gjithanej merziten njerzit, vetem aty nuk merziten.

:new:

immagine

Ishin kohë të tjera. Facebook ishte në fillimet e veta, instagram nuk ekzistonte, tik -tok jo e jo. Ishte koha e blogjeve dhe forumeve. Tani njerëzit kërkojnë një komunikim më të shpejtë dhe më të pasur.
Mos të them që dhe arroganca e disave e helmoi përfundimisht peshkun. Tentova të rihyja para do kohësh, në vend të’ welcome’, hëngra ca domate të prishura kokës. E për ça të rrije më …sot se si m’u kujtua Peshku, nuk e di.

adria,
ke nevoje te hash ca domate kokes, ose ndonje gje tjeter me te ngreneshme e me te lezetshme. Na thuaj çfar kerkon te hash, gati jemi te plotesojme deshirat. Ne per ju jemi ketu.

Asnjë dëshirë nuk kam për momentin.

fakti qe diskuton ne temen te miut qe ben kakerdhi neper arkiva, deshmon se po ha kakerdhi te helmatisura miu te njomura me uje Peshku. Me deshire apo pa deshire, eshte pune tjeter.

Mbase ke mënyrën e komunikimit kështu e nuk ke asgjë personale me personin që shkruhesh, por unë nuk e njoh gjuhën tënde, ndaj është mënyra më e gabuar për të komunikuar me një të sapohyrë.
Kështu më ke pritur dhe herën e fundit :melting_face:
Natën

un nuk komunikoj sepse prej kohesh e kam kuptuar se nuk ka komunikim, ka vetem keqkuptim, vetem ne saje te keqkuptimit realizohet komunikimi online. Pra un keqkuptoj kastile ne menyre qe te arrij komunikimin absolut. Dhe shenja qe kam arritur komunikimin absolut eshte kur bashkebiseduesi me uron naten e mire, megjithse mund te jete mengjes, ose anasjelltas me uron: “Diten e mire!” ne turnin e trete.
Buona giornata in questa nottata!

Ilia Topja,
kush e helmoi Peshkun?

249c6bfdef5205855ec652b253cd5609

:no_mouth:

immagine

#dojadalim

immagine

Ahahaha
:rofl:

Hyna,pash, asi nryshim. Asi shtam me uj t’omel. Hithra gjithanej.Kunja sa t’dush.Monopol i muhabetcive qe sbojn muhabet.

Lexova 194 komente.

1 Like

hyna pash nje mut fresco të ri qe e paska dhi nje bythe e vjeter demokratike mbasi ka degustuar 194 mutra te thate te bërë në të kaluarën e largët nga bytha e kolegëve te tij.

Forti marittimi e aerei Maunsell

Luogo: Regno Unito
Anno: 1942-1943
Costo: €15,500 ciascuno*

I forti Maunsell giacciono abbandonati negli estuari del Mersey e del Tamigi. Furono costruiti come torri armate durante la Seconda Guerra Mondiale. Queste torri fungevano da fortezze navali e militari, proteggendo il Regno Unito. Il nome Maunsell deriva dal progettista dei forti, Guy Maunsell. I forti Maunsell vennero ufficialmente dismessi negli anni ’50. Da allora sono stati lasciati in pace. Da allora sono stati lasciati a se stessi, tranne che per alcune attività come le trasmissioni radiofoniche pirata.

Maunsell Sea & Air Forts, UK @Maunsell Sea & Air Forts, UK/Pinterest.com

Monumento di Buzludzha

Luogo: Bulgaria
Anno: 1981
Costo: €35 milioni euro

Il monumento di Buzludzha ha un passato complesso. Si trova in cima al picco di Buzludzha, nella Bulgaria centrale, e ricorda il Partito Comunista Bulgaro. La costruzione è iniziata nel 1974, quando i progetti creati da Georgi Stoilov hanno iniziato a prendere forma. Nel 1981 è stata finalmente terminata, anche se è costata la bellezza di 35 milioni di euro.

Buzludzha Monument, Bulgaria

Il monumento è stato abbandonato dal 1989, ma presenta molti dettagli di pregio, tra cui ampi mosaici che coprono oltre 900 metri quadrati. Il tempo, i vandali e altri fattori hanno inciso su ciò che resta dell’imponente progetto di Stoilov.

Halcyon Hall

Luogo: Bennett College a Millbrook, New York
Anno: 1893
Costo: €9 milioni*

Il Bennett College, un college femminile fondato alla fine del 1800, è abbandonato, ma la Halcyon Hall è l’attrazione principale per chi vuole esplorare edifici inquietanti, abbandonati e probabilmente infestati. Halcyon Hall fu costruita nel 1893. H.J. Davison, un editore di New York, costruì la struttura da 200 stanze in stile Regina Anna.

Halcyon Hall, Bennett College in Millbrook, New York @Sharon Ladonski/Pinterest.com

L’edificio era originariamente destinato a un albergo, ma il Bennett College lo annesse dopo che l’idea dell’albergo non ebbe successo. Dopo il fallimento del Bennett College, Halcyon Hall andò in rovina. Anche la banca che tentò di pignorare la proprietà, la Mechanics and Farmers Savings Bank, è fallita nel 1991.