Live nga Stacioni Hapësinor Ndërkombëtar

Toka në sfond dhe veprimet e herëpasëherëshme të astronautëve mund të ndiqen drejtpërdrejt, 24 orë në ditë në këtë stream në YouTube.

2 Likes

Une duhet te isha bere astronaute, ose ndoshta kam qene ne nje jete tjeter :slight_smile:

mashtrime, toka eshte e sheshte :slight_smile:
http://www.theflatearthsociety.org/home/index.php

1 Like

Ku eshte ai krahu kanadez? Do jete duke bere gira besoj.

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-37778973

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-37778973

na paskan genjyer qerratejte?

Selekt (Live n), strajkthru. Shift, N. Ose me trek cejnxhis.