Llixhat e Peshkopise pjesa 2


#21

Katror,
udhëtimet e Nastradinit Pjer në vendlindje kanë vetëm një qëllim: shitjen e VQ.


#22

Edhe pagesen e faturave te ujtit, megjithese kjo eshte dytesore.


#23

po tretsoren ku e le? (qe mund te jete paresore):

te gjitha kto trimni t’i tregoje ne Peshk!


#24

xixaaaa nje rruge e dy pune :laughing:


#25

Inkuiz,
nuk besoj se miku ynë i përket kategorisë se rapsodëve tip Homer i verbër, që e fillojnë epopenë e tyre me vargun:
"po ju rrëfej kthimin e Uliksit (Pjer) në Itakë (Shqipëri)…"
që Peshku të përqurret me trimnitë e tij e bëma dhe të pabëma…
Atij i mjafton edhe nji shishe venë e vjetër për t’u shfaqur në mejdan!


#26

:joy: ahahahaha qe m’ke bo me qesh :laughing:


#27

gjembo, me pelqen qe e ke lexuar me vemendje tregimin tim, gje qe do te thote se e ke lexuar horizontalisht :laughing:


#28


#29

Pjer nuk na the gje per Shukriun …Bleu gje breke :wink:


#30

Skandali i Shukriut, e dashur, i kish bere dibranet te frenoheshin nje çik :laughing:


#31

jane bo breket e shukriut suvenir per turistet