Nuk eshte hata e madhe pse Topalli,Bregu apo Selami kane nje mendim ndryshe lidhur me vijimin e aktivitetit politik te Partise Demokratike.Ata jane pjese e rendesishme e historise se saj dhe sigurisht qe mund dhe duhet te flasin edhe kur nuk mendojne njelloj me kryetarin.
Por,ajo qe me ka lene shije te hidhur ne keto 75 dite proteste ne Cader eshte fakti se ne 11 dite te plota qe une personalisht kam kaluar atje,mes demokrateve qendrestare,nuk me ka rastisur asnjehere qe te shoh ndonje nga personazhet e mesiperm, shkruan nje demokrat i thekur nga Kavaja.
Nje parti politike eshte aset kombetar dhe jo prone private e disa njerezve qe kujtojne se u cenohet e drejta nese nuk behet ashtu si atyre u pelqen.Nese kane nje defekt keto parti,ai eshte se nuk pyesin sa dhe si duhet mbeshtetesit e tyre,qendrestaret.Nese do te ndodhte kjo mbase shume nga ata qe i vijne rrotull cadres e brenda nuk hyjne,ndoshta do te kishin gjetur strehen e tyre natyrale apo do te kishin ngelur thjeshte anonime,ne profesionet e tyre qe nuk te bejne kurre te famshem.
E kjo vlen edhe per Jozefinen,Eduartin apo Majlinden.I thirra me emer sepse te thirrurit me mbiemer,madheshtine pra, e kane peshqesh prej perulesise tone,prej qendreses tone e ndonjehere edhe prej perdorjes tone.
Mjaft me!Secili ka nje emer dhe le te thirret me emrin qe ka.
Le ta veje emrin ne peshore pa siglen PD dhe ka per te pare sa peshon.
Sepse sigla eshte e jona…!
Eshte Hata e Madhe kur quan Topallin te Deklasume, eshte Hata e Madhe kur Selammy ka fryke te vije ne mbledhje te kryesise dhe Bregu ju akuzon per Genocid …si Merhumin…ndaj 600 000 votave te Demokrateve… apo si Ramizin?
Grushtbashkuar drejt Kavajes per presh sot per sot…nderkohe per te ardhmen … telefoni i Tit Vasilit, cun Tirone duhet te jete Handy per aleance parazgjedhore ne 2021.
Nuk i duhet Shqypnise nje Parti anti-eruopiane e anti-amerikane…le te shkoje Lulthimi tek aleati i tij Gruevski ne maqedoni e tna lej rehat me gzue Plazhin…te me fali Arina Cani
Xakja eshte shume krenar per ty
Te mungon Xakja, Qimi e Roni ti moj me zamete…ti cpo ben me jeten tende se kta te tjeret ne vije e kan… mejtimi im ky. Ymer …Ymer …