Mjeshtri i madh i dhënies së çmimeve Mjeshtër i madh


#22

Vallaj me mire te vleresosh artistet sesa te vleresosh hajdutet

ja


#23

Te drejte ke. shkoi shkerdhata e vlersoi Lulin duke e fut ne zyre. Kush o ky i fotos?


#24

Dhe mos boni shume humor se mjeshter o! Me nje dore, dhe me gjys truni te kontrollum nga Berisha e shikoni sa cmime jep. Imagjinoni ti kish dy duret e trunin sagllam.


#25

ky djathtas eshte kameramani, ky majtas i bje me qene hajduti :))


#26

Skisha pa kurre kaq pjeshka ne nje Presidence, si me qen Miss America e zotit Trump, veq fotografite shume te vogla e nuk shijohen hiret si duhen duke fillu nga Miss BOOM BOOM ne krye.


#27

Sala talli lesht me shqiptaret kur vuri Jarin president, Jari duke tjerr leshin e Sales eshte akoma. Nuk arriti dot te shkeputej nga influenca e bac Sales.


#28

I be titilli "mjeshter i modh " si cmimi "Kadare":grimacing: