Ndodh sërish në rrugën pranë Rinasit, grabiten dy makinat me paratë e bankës

Ku eshte ai shkaba?

http://www.lapsi.al/lajme/2017/02/11/punonjësit-e-jaguar-security-i-fikim-kamerat-dhe-gps-për-të-pirë-kafe#.WJ7ZOfnhBPY

Shtepia ne foto nuk eshte ne Shqiperi :wink:

Lene lol se na ka thare syte.

1 Like

Shkaba po behet gati per fushate. Por nuk eshte me i sigurte se per cilen parti

1 Like