Një shkrim i presidentit serb Aleksander Vuçiç


#22

Katowice


#23

Kam patur ne mendje faktin qe, prova per ekzistncen e nje Mbledhjeje atje, nuk ka (nisur nga ky debat i dikurshem)


#24

ah, dakort. Te lexova fjale per fjale. Katowice ka qene qyteti ku levizja me ne krye Walesen mori vrull dhe u be nje pike reference ne takimin qe Gorbacovi pati me Czyrekun

Personalisht nuk i besoj Katowices si teori konspiracioni, as perrallave me burrat me pardesy bezhe qe formuan PDne.
Pati plot paranojake qe me te drejte u zune ne befasi nga ndryshimi me 180 grade i kursit qe nisi ne BS. Dhe besoj kjo ish arsyeja qe lindi historia e Katowices. Ishte i vetmi shpjegim racional qe mund t’i benin situates se re.