Për herë të parë, Itali - Shqipëri

Posht qeveria, ja edhe nje arsye tjeter me shume pse duhet qeveri teknike.

1 Like

ik mer te dhjefsha qeverine, kryeminister tifoz me kundershtarin, pika me e ulet.

1 Like

Brado,keni shpik nje zgjidhje gjeniale per mos me hum - mos me marre pjese fare ne zgjedhje! :joy: E fillute me Erseken,po vazhdoni me Kavajen dhe te shofim tash per zgjedhejet e pergjithshme,se ai bythqimi,je t’u e pa, s’e ka nermen me dhan dorheqjen.:grinning:
Jeni parti unikale ne kyt dyjallik. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Megjithe rezultatin mua loja e skuadres me pelqeu.

1 Like

Kemi komlekse ne shqipet, mund te kishim bere me mire

Keta nuk jane Plisa por Pisa

Bravo Plisat. Vdekshin pashtyllkurrizorët!
Po të ishte në dorën t’ime ja kisha hequr shtetësinë shqiptare atij komentatorit inferior shqiptar. U hodhën 2 shashka dhe na u ofenduan jorgot dhe flaviot! As pepinot n uk u ankuan sa njëthundrakët shqiptarë. BRAVO PLISAT

2 Likes

bravo per akte Te cilat potencialisht mund Te perjashtojne shqiperine nga aktivitetet nderkombetare sportive .c’te thote mendeja nese ke o momdhetari kombetarist.

1 Like

asgje nuk ka për të ndodhur veç frikës së jevgut se mos zbardhet! po jevgu nuk dorëzohet! ngelet internacionalist

1 Like

Ndonese ne disa raste nuk bie dakort me shqiptarin e vjeter mendoj se llogjika e tij eshte e drejte.
Edhe une kur degjova komentatorin u habita me inferioritetin e tij.
Komentin tim te mesiperm jam zemeruar me Plisat per shkakun e trazires.
Inat me FSHF per ndeshjen me Israelin e nxjerin ne Palermo???!!!

ti e kupton që federata e atij legenit e ka me frymën kombëtare gjithshqiptare që përcjellin plisat dhe grupimet e tjera? le të veje _alba me numra line:grin: në stadium e të bërtasë për integrimin! nuk duan shqiptarë që janë për shqipërinë e madhe në stadium se gjykojnë se mund të ndikojnë tek qorrat që besojnë te përbotizmi.
_strategjia e tyre është të përjashtojnë shqiptaret e ngelur jashtë gjysëmshqipërisë dhe ta paraqesin ekipin kombëtar si ekip shtetëror. nuk e kanë hallin te shashkat që na bënë tym dhe na qorruan qorrat e tiranës!

2 Likes

Per fat te keq federata eshte kthyer nga nje institucion ne nje pronesi te Dukes.Veprimi i tifozeve ne stadium ishte shume i gabuar, ndersa marshimi neper rruget e qytetit duke kenduar ishte fantastik.

Me kembe te mbare djemve sot.