Populli inë gurrë e pashterrshme zgjuarsie!


#21

Ja dhe nje majmun qe vetem te flas nuk di. Sa here e kap televizioni eshte duke shkul mikrofona, duke u sul te foltorja si i eger, duke i ngrit doren asaj zonjes qe ka prane ne tavoline…


#22

ram karagjozi, ne pranga me tahon sa me pare