Presidenti dhe grushti i shtetit

Sipas presidentit te republikës, ka grusht shteti. Ju si mendoni?

nuk eshte noi gjo e re, as fenomen, historia na ka treguar se qeverite, e sidomos kryeministrat, perpiqen gjithmon te akumulojne ne duart e tyre sa me shume pushtete.
kjo gje ka ndodhur edhe me president te ndryshem.
veç ne kete rast, me duket se Palloshi, po ia kalon edhe Buall Mavrise,

Mbas vitit fatidik 1989 nuk ka me grushta shteti, por ka vetem shkelma shteti, dmth veshja n’shkelma boleve te shtetit, pa prek ne asnje menyre bolet e Marlonit.

for some reason it feels the right sort of campaign

https://www.msn.com/en-us/news/elections-2020/bloomberg-trolls-trump-with-billboards-as-trump-campaigns-in-west/ar-BB10eW03?ocid=se

President mos u tërhiq’/ Meta i përgjigjet komentuesit, ja çfarë i shkruan

Bloomberg trolling Donald Trump = “fushate” ne nivel te duhur:

Should Mr. Trump look out the window of the presidential limousine, he could see billboards blaring

BB10ePof

BB10ePol

There’s also “Donald Trump lost the popular vote” and “Donald Trump cheats at golf”