Profecia e Nikoll Lesit: Të enjten digjen mandatet, Rama do rrëzohet me …

http://www.panorama.com.al/une-e-mora-prape-mandatin-dash-shehi-nuk-jemi-mrekullia-dhe-pa-huqe-por-ky-zoteria-qe-duam-te-perzeme/

Nje gje eshte e qarte.establishmenti shqiptar media+pulitike eshte po aq idiot sa 30 vjet me pare.

te konstatosh, eshte tjeter gje nga ta vertetosh, e dashur, prandaj do te t’kerkoja te me ndihmoje ketu, ku dhe si eshte e mundur.

Po veprohet me methoda gangesteresh jo metoda konstiticionale .”ik se te zhdukem ,do te djegim shtepine ,do bejme tym e flake “ jane metoda me te cilat operon mafia jo nje demokraci parlamentare .15-20 vete Po perpiqen te imponojne vullnetin e tyre mbi nje qeveri te zgjedhur per mire a keq nga 600-700 mije shqiptare .rrezimi I qeverise per te qetesuar ata qe kercenojne quhet coercion,shantazhim ndersa baza e demokracise eshte vullneti i lire e pa frike I qytetareve .

ketu jam me ty une, po pyetja eshte se si nuk ke mundur te shohesh pak ndryshim ne keto 30 vjet, kuptoh jo ne infrastrukture, por ne menyrat e drejtimit, mesa kuptoj une qe ketu eshte llafi.

Cfare ndryshimi shikon ti ?

Iu plotësua profecia Nikollë Le(hë)sit

po ka ndryshim, se ja shife tek radiot, tek televizionet, ne programet e mengjezit, njerzit flasin hapur per problemet e tyre, e deri diku kjo sensibilizon edhe politikanet, administraten.
gjer dje administrata te lodhte, ndersa ne keto vitet e fundit vihet re qe proçedurat jane shkurtuar e nderkoh edhe jane saktesuar.
ato reprezaliet qe viheshin re me perpara, inskenimet per vrasje, etj, sot sikur nuk vihen re, dhe kjo eshte nje gje e madhe, e ketu nuk dua te mbroj palloshin, se une e di se sa i vlen lekura atij, por kjo eshte merite e qeverise se tij, e kryesisht e ministrise se rendit.

Mentaliteti nuk ka ndryshuar. anetari i keshillit kombetar te Pedit, keshilltar i Gramoz Pashkos, Fatos Nanos e Janullatosit ka gjuhe vulgare dhe koncepte te gabuara per kurvat dhe perdhunimin.

Nderkohe Lehesi i Metes mund ta kete per nderhyrjen e ardhshme Ruse ne Shqypni.