Punë

me vend te hapur se ne mes te detit s´kam ku me gjet .

1 Like

Gjembo nuk e di a i ke pare me vemendje lajmet e javes qe shkoi :

http://www.gazetadita.al/lsi-shpeton-drejtuesen-e-amf-se/

Komisoni i ek. Ne parlament eshte duke "kerkuar " nje zevendes per kete postin. Behet fjale per gardianin e burses, transaksioneve financiare komb.nderkombetare, bankave etj etj. Tani kete postin ps-ja e do per vete dhe do nje person shume te besuar dhe me integritet te larte. Mundesisht te marr vesh nga tregjet nderkombetare ( bursa, obligacione, marrevwshje bi-multi-laterale). Se nuk mund te flas me.shume por une nga 15 marsi jam ne europe dhe alb per nja 10 dite. Kur te kthehem.te.them me shume.

Une them qe peshku t’ju rekomandoje Pjerin per kete pune.

Nuk je i vetmi ( nja dy ketu e kane propozuar ne menyre private) por eshte shume volatile si personazh.

Bredho ti e mban mend biseden qe beme ne nentor, a te tha ay shoku qe nga marsi nisim procedurat per amf-ne? A mban mend qe na tha gjithashtu qe do takoheshim prape nga mesi i marsit? Deri tani i ka mbajt premtimet!

Tani edhe njeri te besuar edhe me integritet te larte duket cik si oxymoron. O njera o tjetra.

duhet pare kuptimi metaforik I pordhes .Equivalenti hamletian i:fjale,fjale,fjale… ne shqiperine e sotme eshte pordhe ,pordhe , pordhe , fernet, raki me hudhra e prape pordhe .me disa fjali te shkurtra si nje piktor I mire pjeri ilustron zbrazetine e kotesine e jetes

E di. E tregoi veten si burre i fjales. Bravo i qofte!

Po jo mo kthupi, per shqp kshu shkon kjo pune: intelektual por qe anon pak nga ne!

Shif punen Pjero.

E shoh qe qenka ne dore te EB. A mund ta pyesesh nese ka ndonje vend per mua ne administrate?

Pjeri dashka zyre me sistem te fuqishem ajrimi more zoteri.

Quhet contribut ne rritjen e cmimit Te obligacioneve Te CO2

3 Likes

e kam gabim apo gjithe ajo terheqje dhe deshire per flirt me Pjerin, pesoi nje goditje te fuqishme?

Nuk e di per cfare terheqje dhe flirt e ke fjalen. Une komunikoj vetem per te miren e shqiperise. Nuk jam si disa qe vijne ne kete blog per te njohur njerez e marre poste administrate pa asnje merite.

kisha degjuar qe po shtoje peshe vetem qe te joshje Pjerin…

Paske bubullire nga para e nga mbrapa o Pjer, ca ben kshu, do ia sjellesh ne maje te hundes gruas e do te divorcoje ne pleqeri.

Si thote shprehja e urte: Pjerit bubullimat mos ia degjo por tregimet lexoja.

Djema, rrofshi, u kenaqa nga komentet :grin: sa jam tu qesh akoma. Sa per ate postin, le ta marri ndonje i njohuri i Kone Miushit, se une nuk merrem me miza-skena e mini-skena, une mirrem me projektet e medhaja.

Kush po merret me miza ne skene more xoteri? Po ti paske p… fare more xoteri!
Here e fundit qe komentoj ne temat e juaja! E keni banalizuar fare, a thua jemi ne WC ketu.

kjo teme nuk ka per ti kaluar 40 cmnts