Qatar 2022

Pa lidhje. C’hyne makinat ketu. Po flisnim qe as lodhja as shfrytezimi i yjeve nuk sjellin humbje. Po behet gjithnje e me e veshtire te predikosh ndeshjet. Ska me shkolla futbolli si dikur. Tani te gjithe luajne globalisht njësoj.

Ok nuk po hyj ne debat se po tregon nje fuqi perceptimi si te Arban pederastit .Po ke te drejte ne globalizmin psh fitorja e marokut eshte njefare soj fitore e europes se te gjithe lojtaret ose jane lindur e rritur ne eurpoe ose jane zhvilluar atje ashtu si edhe fitorja e frances eshte njefare soj edhe fitore e afrikes dhe arapise se shumica e lojtareve jane me origjine prej andej.

Mesi vs Mbape next👍

Me ate qe pashe sot mbappe them una, por duhet te kene kujdes mbrojtjen se Argjentinasit kane sulmues me precise se maroku.Having said that Franca ka per tu bere si brazili i viteve 58-70.do te fitoje disa kupa bote rradhazi derisa ky brez te plaket .po e mbyll perpara se te na vije pederasti e te ndyje muhabetin.

Nuk e mora vesh pse u nxehe, dhe fillove muhabet pederastesh. Une po flisja per shkollat e futbollit qe me perpara kishte nje shkolle hollandeze, nje angleze, gjermane, italiane, braziliane dhe trainere te medhenj dhe kreative, kurse ti po me mbush mendjen tani qe fitorja e Frances eshte fitore e njerezimit. Apo je dhe ti si ajo gazetarja e WP qe ishte revoltuar qe Argjentina nuk ka futbolliste te zinj. Fitiorja eshte e atij qe fiton dhe fitorja e Marokut eshte fitorja e Marokut pavaresisht pastaj qe ne efekt butterfly cdo lojtar nderon me pas edhe familjen, farefisin, lagjen qytetin e me gjere.

Arban pederasti eshte koke globale e jep mend per gjithe dynjane si Dulle djegesi kur i hiku truni nga pleqeria… :joy:

Po bëj një pyetje që e kam bërë në dhjetra blogje të blogsferës shqiptare ku bisedohet për letërsinë kontemporane: kush është më e rëndesishme: përmbajtja apo forma? Dhe në çfarë relacioni qendrojnë midis tyre?

#dojadalim

immagine

:joy: :rofl:
ahahaha

po bej nje pyetje tjeter qe e ka bere me dhjetra blogjesh dhe loqesh kulturale shqiptare dhe nuk kam marre pergjigje:

Pse njeriu ka frike nga vdekja?

sepse është i vetmi vënd nga ku nuk del dot i gjallë ?

immagine

immagine

R8gpq1671120222

po diskutonim për sportin por si gjithmonë e pordhe muhabetin

immagine

XkqBo1671132861

QtWXA1671140899

image

But not that hard

image