Riffs!

#22

Ardian ma vone disa sqarime per te eleminu ndonje keqkuptim.
Tani i kom nervat ne hava nga handikapatet qe shofin penisin e sales gjithanej.

#23
1 Like
#24

Respekt per riffs qe ke sjelle, por ke harruar nje. Per mua ky eshte nr.1. I dyti vjen Smoke on the water :slight_smile:

1 Like
#25

respekt qe cica me thika me ka sha nga nona!
(per Trumpin merreni vesh midis farefisit tuaj)

respekt per temen origjinale me permasa komenti qe nuk eshte vjedh nga interneti si shkrimet e mija per Wagnerin dhe Jungun!

#26

Therrisni kalamojt t’ju derdhet sperme fytyres nga ekrani kompjuterit:

#27

Nuk kam dyshim qe ka 11-20 vjecare qe degjojne muzike te keqe, por bota e muzikes bashkohore ka me shume se muzike te keqe.

#28

ja: https://www.youtube.com/watch?v=yJ9twEldw_M

#29

bota e muzikes bashkohore ka me shume me keq se muzike te keqe, ka edhe muzike te mire - i Modhi :smiley:

#30

Brezi I ri zëvendëson të vjetrin. Muzika e mirë vdes nëse e keqja bëhet mainstream e askush se dëgjon me

#31

Ca tinguj bashkohore :smiley: qe me kalojne ne mend shpesh gjate dites:

1 Like
#32

rap i pare italian:

tingullgjuhe puro Prisencolinensinainciusol ollrajt hokej comon bejbi

#33

1 Like
#34