Normale eshte me pas arme per Republikanet…amerikon…ke noi gjo kunder Republikaneve Aqua? Kjo Cika eshte Angleze e kta kan qendrim te qarte kunder armeve…ene policat anglez nuk mbajne arme zjarri e jo me fshataret
Jo s’kam me republikanet po kjo e ka paraqitur situaten sikur shqipet jane kaubojsa dhe bredhin lirshem me arme ne duar.
Po he pra c’e kane kaq fixim kete avash avash? Edhe mua me ka rastisur te takoj jo pak here te huaj qe kishin mesuar fjalen avash avash dhe e shqiptonin gjithe qejf. Ndoshta iu duket sexy. I kam thene qe eshte fjale turke dhe shqip i thone ngadale ngadale, por kete te fundit as qe behet fjale ta shqiptojne.
Avash se nuk duhet marre aq seriozisht ironizimi. Problemi i listes se vesevese te shqiptareve eshte qe ka forcen ironike te nje derrase.
Avash avash u duket komfort, rehati e shperfillje qe xhelozisht nuk e shijojne dot ne Oksident.
Sexy eshte kur nje mashkull a femer te sheh ty, zgurdullon syte me admirim e pasi te zhvesh me veshtrim thote: MASHALLAh.
I ke merak te madh biseksualet e lesbiket edhe kur e shkruan me vrap komentin nuk harron ti permendesh. Je suis me namuz! Nuk me pelqejne keto marshallate e shqiptuar kaq frikshem.
Po flisnim cfare eshte Sexy…
Avash Avash me duket relaxuese e qetesuese…
Mashallah me duket eksituese…
kurse te mos shohesh nje te panjohur me gjate se 1 sekonde, sic thote kjo tipja, me duket shqetesuese. Si njifen njerezit kur sjane takuar me pare eshte pietja?
ka shume impulsivitet dhe per pasoje lind shpesh nevoja per ta qetesuar tjetrin duke i thene avash-avash, nuk ka vetem ketu dhe tani, ca gjera duan kohe.
“ca ke qe sheh?”
Ia ka futur kot…ne Shqiperi kercet e para (e shikuara) per gjueti. Ama kur merr nje shikim suspektues e jo admirues kushdo qofte nuk duron shume. Eshte acaruese si sjellje normal qe s’do reagosh mire.
Po te mos reagosh fare perballe nje shikimi a konsiderohet si alternative apo nuk eshte normale te mos ia cish robt atij qe te shef me dyshim?
i binte njeri borise dje ne mes te rruges vetem e vetem qe te kthente koken nje shofere ne korsine tjeter qe ai ta shihte dhe t’i thoshte "t’henksha ‘insert body part here’…
Avash-avash eshte si me thene despacito, pse e merrni jangllesh?
Edhe qe te shohin cik si shume te limaksur shqipot, kjo s’eshte risi. Erdha ne Shqiperi para 3 vjetesh po s’isha vetem. Sa here kaloja ne ndonje rruge ku kishte meshkuj ne kafe ose ne trotuar duke pritur per ndonje pune/njeri, i ndjeje veshtrimet. Takova dhe nje kusheriren e mamase dhe e prezantova me kete shoqen. Pa ju dridhur qerpiku dhe pa u perpjekur ta fshehe, e mati nga koka te kembet sikur do t’i priste kostum.
Ka qene i uritur tjetri ose ndryshe nga gjembi eshte eksplorues guximtar oral i botes
Alternativa eshte: permbahu me fjalet se s’ia vlen te prishesh gjakun e t’i hapesh pune vetes, ama me mendjen dhe shikimin tend ia ke martuar gjithe farefisin. Ababa e padurueshme.
Po ti je me namuz, pse do perzihesh me te gjitha e te gjithe shemtirat qe i mban libri i shtepise, apo e Martumja e robve te panjohur mbetet ende synim sublim?
ne ashensor eshte gallate, mund ta presesh tensionin me thike, te gjithe me koke poshte dhe fryme-mbajtur. sa hapet dera e ashensorit marrin fryme te cliruar
mbase ka ndjere se e kishte per detyre ta bente, per te te respektuar
si do thoshte pastaj, takova Kthupin, ishte me nje shoqe po nuk ia pashe mire karakteristikat fizike asaj
Jam me namuz s’i duroj dot kto perversitetet e gjerat manjakale. Por jam dhe pak impulsive ndaj pislliqeve ndaj ca shprehje dufi thjesht t’i dikton impulsiviteti, por meqe ra fjala nuk para e martoj fjalorin, kam shprehjet e mia “mallkuese”.
Per dite vere kishin zbritur ne Tirane Adoleshentet nga Paskuqani e ShenGjergji, vajza te veshura mire ne grup, me ndonje cun kokecepesh ne mes te shoqeruara qe perdornin fjalor agresiv e vulgar. Gjynof se ishin kryesisht edhe te shemtuara