Tirana, nga diktatura komuniste tek ajo e dollarit


#21

che schifo!


#22

E kam fjalen qe menyre tjeter diktature egziston…profesionistet apo ata qe duhet te flasin , nuk e bejne se i heqin nga puna, nuk i japin me pune…ndoshta dhe i kercenojne me menyra te tjera…une po flas me te degjume se jetoj larg shqiperise…mbase dhe eshte vertet liri demokraci se si jane bere ndertimet dhe urbanistika ne tirane tregohet qarte…


#23

Lene mer Shqiprine e shkrete se i ka zone rrota bishtin. Shif aty ku je, a kane frike se i heqin prej pune? Ketu ku jam une kane frike e çfare frike. Sidomos tani qe ka krize papunsie, por nuk eshte kjo kryesorja. Kryesorja eshte se gjendja shpirterore e epokes ngambrapa ne pergjithsi eshte afer zeros, e kjo gjendje vetem ankth dhe tmerr pa arsye ndjell. T’gjithe pordhanjose, e kane shit shpirtin per 1000 euro ne muaj. Prostituta me nje fjale, maro pune, 1000 euro ne dore.