Tra la la-ja qe po degjon 9

Götterfunken

Nashi eshte Aurela .Kush do ma mbaje?Doja ta tundja dhe ca thote e varfra😂

Gjithe Ajo pune letersi e arte e cuar dem .Komunizma ishte nje humbje 50 vjecare e kohes ,megjithese edhe pa komunizmen shqipot prape do e kishin cuar jeten dem .

asnje vuajtje nuk shkon dem po te dihet te shfrytzohet.

Progresi i vertete, jo vetem shkencor, por kryesisht progresi providencial qe eshte baze e atij shkencor, bazohet në vuajtje, pagohet deri më një me monedhën e vuajtjes.

Kleopatra (70 vjeçare) do ja mbaje. E qe ka timber edhe me te bukur se Aurela

Ti i di te gjithe pensionista si veten por ncuk

O nofull kauçuku që thith biberonin, ndale për një moment lëpirjen e karameles e më thuaj nëse e ke fjalën për moshën e pensionit apo qënien pensionist si koncept?

brretkoseze

Stalker meqenese je njeri me connections ne hyqymet te kam rixha duhet ti hedhesh nje llaf te ndryshojme himnin se kemi 100 vjet qe ua kemi vjedhur rumuneve, ka erdhur koha t’ua kthejme.

Duket se edhe hollandezet qenkan dashni me kete kenge

Stalker eshte ndermjetesi ndermjet qeverise dhe Peshkut per çeshtje te hapjes dhe mbylljes :rofl:

The Mamas & The Papas - California Dreamin’ - YouTube

Ahahaha, histori e vjeter dhe e ditur kjo. Por s’ka gje po he, fjalet e Himnit tone, arumuni (llacifaci, vllehu,… ) Asdreni (Aleksander Stavri Drenova) i ka shkruar (Asdrenin e kemi nderin tone kombetar!), pra ua kemi kthyer tashme çik borxhin rumuneve.
Me vllehet kemi historine më te perbashket te mundur ne shqipot. E shpjegon shume mire amerikani shume-pro-shqiptar Noel Malcolm kete histori (tek “Kosova nje Hsitori e shkurter”): ne jemi në origjine baritore si dhe vllehet, blegtorë hesapi :stuck_out_tongue:

ps: po me ben pershtypje kjo fjali e shkruar tek wiki i Hymnit tone : ““Himni I Flamurit” ështe i vetmi himn në botë që i kushtohet simbolit të flamurit”. Te jete e vertete ? Per shembull, ai francez, eshte e vertete qe nuk flet per flamur. Po te tjert ??

Edhe lirikat Asdreni I ka pershtatur nga kenga rumune qe gojet e liga thone se edhe rumunet e kane te vjedhur nga gjermanet .
al nostru steag e scris unire,
Unire-n cuget și simțiri
Și sub măreața lui umbrire
Vom înfrunta orice loviri

Acel ce-n luptă grea se teme
El însuși e rătăcitor,
Iar noi uniți în orice vreme
Am fost, vom fi învingători.

Am înarmat a noastră mână
Ca să păzim un scump pământ,
Dreptatea e a lui stăpână,
Iar domn e adevărul sfânt.

Și-n cartea veșniciei scrie
Că țări și neamuri vor pieri,
Dar mândra noastră Românie
Etern, etern va înflori.[citation needed] On our flag it’s written union,
Union in thoughts and feelings
And under its great shadow
We’ll face any hits.

The one that in a fierce battle is afraid
He himself is lost,
But we, united any time
We were, and will be victorious

fiks. kete thote dhe faqja rumune e Hymnit tone

Money, Money, Money (ABBA, “Mamma Mia”) - National Taiwan University Chorus - YouTube

1 Like

Më te miret e Quebec-ut :

1 Like

Plot 1 ore koncert !