Tra la la-ja që po degjoni - 8

1 Like
1 Like

rip Scott Walker

1 Like
1 Like

ouuu kam harru me kallxu qe sa gjate kam qene e dashuruar ne kete tipin dhe imagen e tij.

1 Like

duku me shpesh :smiley:

1 Like


1 Like

Done! :smile:

1 Like
1 Like

dhe

1 Like