Tralala-ja që po dëgjon - 3

:heart:

1 Like

Teksti Pjeter Kashi muzika Arif Tanushi

Icik alegri…se na mbyti depresioni

Pasito a pasito, suave suavecito
Nos vamos pegando, poquito a poquito

1 Like

https://www.youtube.com/watch?v=QzDjV3Ww6YE

https://youtu.be/-bQ1K1jUFh8

New Slang - The Shins.

1 Like

Simple Song - The Shins.

1 Like

Nje nder grupet e mi te preferuar. Ceshtje impulsesh siç diskutova me tikun.

Ja dhe ky :heart:


1 Like

So brown eyes I’ll hold you near
’Cause you’re the only song I want to hear