Turizmi shënon rritje në pesëmujorin e parë

Po me shkaben kur do takonesh ?:grimacing:

Do takohemi pas votimeve kur te bejme koalicionin.

Manjola, nuk eshte artikulli im, apo e ke per udhezimet/rekomandimet dhe analizat qe kam dhene per turizmin dikur (VQ).

Bradi hyn me shume se 5 here ne Shqiperi, Tironco, por ne fund te fundit, ai quhet i huaj (apo rezident) per Shqiperine, sepse ka nenshtetesi te huaj. Keshtu qe hyrja e tij regjistrohet si per pune, jo turist.

Pjero, po hyrjet per qofte dhe birra si regjistrohen?

Si turist e dashur, si turist :grinning:

Atehere pse bradi u regjistroka ndryshe? Dhe ai per gastronomi vjen - pavaresisht se eshte ne nje klas tjeter, jo me qofte por me brinje qengji, koqe ulluri dhe luleshtrydhe qe shijohen ne perendim te djellit.

Jo-jo e dashur, ai nuk vjen per koqe ulliri, se ai punon per ato agjensite e te perbrendeshmeve te EU. Ai ku ta gjej t’ua fusi koqen e ulliri te tjerve. Vetem une qe kontrrolloj EU, UNO, FMN, BB, etj organizma nderkombetare, kam te drejte tia rrase koqen e ullirit shefave te shefes se tij.