Wabi-sabi dhe snobi-leku

Me kte punen e bythes je perfekt me epoken qe perjetojme.
Me seriozisht mund te flasim neser, kesmet, tani eshte vone.

egzakt trumpizem, apo filozofi trumpiste (nese nuk qeshim ndersa perdorim termin filozofi).
Jo vetem dyshon realitetin absolut por dhe modifikon egzistencen e tij sipas vullnetit subjektiv njerezor.
Filozofi per aq sa c’eshte e tille astrologjia dhe woo-dooizma

Futi postimit apo fjalimir nje “trumpizem” dhe pordha te del me e madhe.
Larva qe perqeshin presidentin e USA.

te me falni qe ju drejtova juve. gabimi im.

Artikull interesant, jo shume lehte i pertypshem per mesdhetaret, por na prezanton me nje kendveshtrim tjeter.