Une po i shoh ketu: http://www.cnn.com/election/results
rrofsh.
Dashkemi te presim gjate, sa te mbyllen gjithe polls.
Te gjitha pak a shume kane te njejtat te dhena per live updates. CNN, CBS, FOX, s’ka pothuajse asnje ndryshim. Une ndjek me shume fivethirtyeight te shikoj sa do dalin parashikimet e Nate Silver. Ne 2 zgjedhjet e fundit, kapi 49 shtete (2008) dhe 50 shtete (2012). Vetem SuperBollin e para 4 vjeteve s’e kapi se nxorri Patriots-Seahawks ne finale ate vit dhe tha qe fitojne Pats. Doli vitin me pas sidoqofte.
Per sivjet deri tani modeli statistikor ka parashikuar 300 vota per Hillarin dhe 237 per Tramp. Te shohim.
e kam parasysh Nate Silver
Do e provoj ate kanal. Sh. flm.
Lajmet na e ben koken lemsh me perzierje njoftimesh live.
This just in: Monica Lewinsky voting for Hillary Clinton. Shocker!
interesting, way to go girl
Fitusit e vertete jane stacionet lajmeve (cable). Qe tashi po qajne se do iu bjeri shikushmeria. Sa per rezultate … E thashe. Nuk eshte puna vec ke bastionet…Po ishalla jom gabim.
Mos qofsh ne lekuren e komentatoreve te cnn ne keto momente.
Lotet neper faqe
Shkrimtari ne fjale nuk shkruan per analfabetet
aman ver doren ne zemer, si do bejme pa shkrimet e tua.
ej lavderohu dhe njehere per nickun, qe s’e ke nderruar de…
Trampi filloi te shtroje rrugen per humbjen e pritur. Po ankohen per probleme ne Karolinen e Veriut, ne Florida dhe Micigan. Edhe votuesit s’po dalin ne mbeshtetje te tij, edhe strukturat e partise republikane s’po e ndihmojne. Basically he’s done.
Paniku po shkon poshte globally…Florida dhe North Carolina po shkojne me favor te Hillary nderkohe Ohio shteti me I rendesishem historikisht per fitoren e Presidentit anon nga Clinton. E hongri ket timin Trumpi
Shteti im ja dha Hillerit Urime presidente!
Ohio ka 12% lead. A Eshte ky shteti jot? Nuk kum pa nje lajm per California a New York
Jo nuk eshte Ohio, eshte NJ.
ok,
kemi rezultate per garen presidenciale, per te Senatit, per te dhomes representative, dhe mos gaboj shoh garen e guvernatoreve?? Secili me parashikimet, apo rezultatin perfundimtar.
Do mbajtur mendja ne rezultatet jane te Early voting, apo te sotshmet, Nese ka ende polls te hapura apo u mbyllen per shtetet… Koka tym nga perqindjet kuq e blu.
Sqaroni kur raportoni per cilen gare eshte fituesi!!
Hillary Hillary lule
ke hije te jesh fodulle
per ty votova une
trumpi te herngert mune
populli
o albaaa…
Come on Florida
ah medet, sa gjynof kur perplitesh per me u duk ironike e me 2 gr tru. T’jesh vertet kaq mazokiste sa me e torturu veten ne ket fare feje?