Pyetje


Tema Përgjigjet Aktiviteti
Rreth kategorisë Pyetje 2 Shtator 30, 2016
A ka website-e ku publikohen artikuj te letersis dhe shkences shqipetare 37 Janar 1, 2020
Ide dhe propozime per punesim dhe edukim rinor 57 Dhjetor 10, 2019
Emigracioni 36 Dhjetor 3, 2019
Vendlindja dhe vendemigrimi 72 Dhjetor 1, 2019
Dege qe ka me shume prepektive Shkenca Politike apo Sociologji? 24 Tetor 21, 2019
Ide per biznes? 25 Tetor 17, 2019
Cfare mendojne arkitektet per kete kullen nbas hotel Tiranes 19 Shtator 28, 2019
Kush eshte bilali? 29 Korrik 5, 2019
Çfar mendoni dhe propozoni qe ne blog te mund te diskutohet normalisht? Apo e quani situaten normale, nuk ju ben me pershtypje? 88 Qershor 29, 2019
Ja dua te martohem, po si te celebrohem? 424 Maj 23, 2019
GOT - Si eshte puna? 30 Maj 21, 2019
Funksionarë dhe përdorues droge? 2 Maj 17, 2019
Cfare jane tarikatet ne boten Islame? 29 Maj 3, 2019
Bashkim familjar 52 Maj 1, 2019
Puna/perfitimet online, si te veprojme me taksat? 2 Prill 27, 2019
Si ka mundësi që me tërë ato krime që ndodhën, si nuk e qëlloi dikush diktatorin, të paktën me llastiqe? 77 Prill 18, 2019
E ardhmja ishte dje ?! 219 Mars 25, 2019
Dopio standard 12 Shkurt 17, 2019
Çfarë dokumentesh duhet të marr në Shqipëri për të aplikuar për nen shtetësi italiane? 10 Shkurt 4, 2019
Marrja e shtetësisë gjermane/NDIHME 48 Janar 6, 2019
Kush mund te ma spjegoje çeshtjen e Astirit? 69 Dhjetor 23, 2018
Si te mbajme trupin ne forme? 226 Dhjetor 21, 2018
Ku mund të shkarkoj libra (mundësisht shqip)? 17 Nëntor 11, 2018
Taksa mbi dividendin ne Shqiperi zbret ne 8% nga 15% 12 Tetor 24, 2018
Këng te vjetra 3 Shtator 30, 2018
Ç'po bëjnë mendjet më të bukura në Shqipëri këto ditë? 89 Shtator 22, 2018
Ju lutem, me ndihmoni me nje emer te bukur per nje beb djale 102 Shtator 5, 2018
Mesim biciklete ¡help! 49 Gusht 15, 2018
A mund te investosh ne burse(stock market) online qe nga Shqiperia? 47 Korrik 26, 2018