50 vjetori i uljes ne Hene

shum mire qe njeriu eshte ne depresion, ndryshe si mund te behej art i modh nga nje njeri normal?
qija tom Tokes o njeri ne depresion, o artist i modh ne depresion, o Van Gog ne depresion, o Pazolin ne depresion, o Godard ne depresion, o Xhojs ne depresion, o Tarkovsk ne depresion … etj.

andej nga ne punojne vetem goglat!

Ja prit sa te perhapet islami e tju nxjerre nga depresioni.
Mqrf ke Nil Krahforti, a e pe First Man?
Mos harroj, po High Life?

islami eshte per vete ne depresion :grinning:

  1. Per First Man po flisja më lart. Me ka pelqy shume
  2. High Life NUK me pelqeu (me gjithe respektin per regjizoren). Shume manierist, dmth formalist ne dhimbje

jena tu prit te na nxjerre nga depresioni Amerika qe eshte si shpirt (i depresionit).

Po mir mer mik ti thu kani ik. Ashtu thote dhe amerika. Une skom te drejte qe te dyshoj se nuk kane shkelur asnjehere? Pse si thu ti sdo ikte asnjehere amerika gjate ketyre viteve, sa per te treguar supermacine? Do ishte e pamundur. Gjithsesi ky o mendimi im, qe kam te drejte ta them.