Antisorosianet shqiptarë nuk janë vetëm


#144

“Sigurisht, rasti i Sorosit është diçka shqetësuese. Keni një njeri shumë të pasur me organizatat e tij, sponzorimet dhe mediat; çfarë lloj agjende mund ta ketë një person i vetëm kaq i fuqishëm? Interesin e njerëzve të thjeshtë? Nuk ma merr mendja”, ka thënë Pack


#145

Klosi mobilizon soros-istët kundër opozitës .Formon këshill me 27 anëtarë të“ Shoqërisë civile”

Klosi ka vlerësuar rolin e shoqërisë civile aq më tepër në kushtet ku sipas tij as opozita nuk ka një alternativë konkrete për zgjidhjen e problemeve.
Koasi u ka kërkuar atyre te zëvendësojnë opozitën politike : “Pa dashur të politizojmë, por në kushtet kur opozita e sotme nuk ka alternativë konkrete sesi gjërat mund të bëhen më mirë por vijon të jetë shpesh në bojkot të ideve, në kundërshtim të panegociueshëm për çdo gjë që ne themi, shoqëria civile padyshim duhet të ketë rolin e saj dhe forcën e opinionit civil që ajo përfaqëson.


#146

Bravo Presidenti i Amerikes zoti Trump, bravo… ashtu pastroje Shqiperine nga sorosianet, si insekt ke thene do e shtypesh si insekt… dhe ti po tregon qe e mban fjalen.

http://www.gazetatema.net/web/2017/02/14/dekriminalizimi-dalin-emrat-e-6-deputeteve-qe-rrezikohen-lista-e-majte/


#147

ja shkiti edhe nje sorrowist tjeter…u rrezua

çke mo dako që po qan / o vrava kamben o ne dyqan

http://www.lapsi.al/lajme/2017/02/16/rrëzohet-dako-gjykata-e-durrësit-bllokon-“velierën”#.WKXil_JcDGg