Hahaha te ngreje doren kush sâe ka provuar kete ndjesi 1 here ne jete hahah
pyet gjykatesi te pandehurin : -pse e vrave gruan pas 30 vjetesh martese ??! -i pandehuri: si gjithe shqiptaret mo, duke i lene punet pas dore⊠he sot he neser⊠he sot he neserâŠ
-Gru!
-UrdheroâŠ
-Mâthuj dicka.
-Ca te te them?
-Ca te dush, vetem fol, se me ka ra tensioni ne toke.
- E ke nigju ate barcaleten me staticien?
-Ndoshta.
-ti pastron , une bej pis / se eshte ora e pastertise.
(çufo)
Se ke radhen e pastertise. Dhe nuk eshte Cufo.
- I dashur me thuaj diçka qe te me elektrizoje te gjithenâŠ
- Târont rrufeja ishalla!!
Beni: Babi cfar do me then âburrâ?
Babi: Burr do me then ai qe nuk kundershtohet nga askush qe kujdeset per mamin dhe qe eshte i zoti i shtepis.
Beni: prandaj eshte nje xhaxhi qe vjen ne shtepi sa here qe ti je ne pune!
Burri: Grua, me thuaj nje fjale qe ne te njejten kohe me ben njeriun me te lumtur dhe me te palumtur ne bote?
Gruaja: Ti e ke me te madhin ne qytet.
Dy studentë shkojnë në provim të fizikës. Hyn i pari dhe profesori fillon me pyetjet:
-TĂ« themi je duke udhĂ«tuar me tren dhe tĂ« vjen nxehtĂ«. ĂfarĂ« bĂ«n?
-Hap dritaren. - përgjigjet ai.
-Shumë mirë - vazhdon profesori.
Dritarja ka sipërfaqe 1.5 m2, kupeja ka vëllim prej 12 m3, treni ec me shpejtësi prej 80 km/h kah perëndimi, fryn era e jugut me 5 m/s. Për sa kohë do të freskohet hapësira?
Studenti nuk e di përgjigjen dhe ngel në provim. Del jashtë dhe ia tregon shokut pyetjet. Hyn ai, dhe profesori fillon me pyetjet:
-TĂ« themi je duke udhĂ«tuar me tren dhe tĂ« vjen nxehtĂ«. ĂfarĂ« bĂ«n?
-Heq pallton â pĂ«rgjigjet studenti.
-ĂshtĂ« shumĂ« nxehtĂ«!- vazhdon profesori.
-Heq fanellën dhe këmishën.
-Ende të vjen nxehtë!
-Heq pantallonat dhe çorapet.
-Po sikur nëse vjen dikush dhe tenton të të përdhunojë!- bërtet profesori i nervozuar.
-O, le të më përdhunojë krejt treni, nuk e hap dritaren!
E dashura ne restorant i kap lehte doren te dashurit dhe i drejtohet duke e pare ne sy : I dashur me thuaj dicka qe te me bej te me vloj gjaku,dicka qe te me eresoj syte,ne moment te dridhem e gjithaâŠ
-Shiko,qenka njera e veshur njesoj si ty
-Siiii??Kuuuuu⊠??? âŠ
nuk eshte rastesi qe gjith keto barsoleta dhe s as nje per Dullen, deri tash
Disa vite pasi Ku**i kisht kthy kembet perpjete u vendos qĂ« tĂ« ngrinin disa buste pĂ«r nder tĂ« tij. NjĂ« bust do tĂ« ngrihej nĂ« Korçë, njĂ« nĂ« VlorĂ«, njĂ« nĂ« GjirokastĂ«r dhe njĂ« nĂ« ShkodĂ«r.PĂ«r kĂ«tĂ« skulptorĂ«t filluan tĂ« merrnin mendimin e qytetareve se si e donin bustin e âthemelusit te partiesâ, Sipas dosjes ne arkiven e shtetit te nje bashkĂ«punĂ«torit( nje fuks 5 lekesh) ne uzinen elektronike Tirane tregon se nje punonjes me origjin nga shkodra kish rrĂ«fyer nje barsoletĂ« denigruse per udheheqsin e larte:
âŠkur skulptorĂ«t filluan tĂ« merrnin mendimin e njerĂ«zve. dhe pyetĂ«n korçarĂ«t ata i thanĂ« se Enverin e duam tĂ« duket i pashĂ«m dhe i ri.
Gjirokastritet e deshën të zgjuar, të fortë e të qeshur.
Vlonjatet e donin trim dhe të ashpër.
Kurse kur pyetĂ«n shkodranĂ«t si e donin, ata u pĂ«rgjigjĂ«n: âBĂ«jeni si tĂ« doni, vetĂ«m tĂ« gjallĂ« mos e bĂ«ni mĂ« Dullenâ
Po o kapo, po, jemi te gjithe nostalgjike te Enverit.
Shoke,spiunin e vrau Milo!
Tashti,mu po me vijne notifikime per komentet qe bahen ktu. Temen sâe kam hap une,e ka hap kthupi.
http://www.gazetadita.al/doracak-rregullash-bashkejetese-publike/
Doracak rregullash bashkëjetese publike
1- Karriget e klubit nuk shtyhen e as tërhiqen zvarrë për (si fillim) më shumë se gjysëm metri
2- Mqs nuk ia ulni dot piskamën të qeshurës në grup, provoni së paku ta bëni në arpezh e jo në akord, se na hyn në rezonancë me kapakun e kresë.
3- Kur qeshni, provoni të përplasni njehere duart e pastaj kembët, jo njëkohësisht të dyja.
4- Gromësimat (e të tjera veprime të gazta), njelloj si duhani, lejohen vetëm në mjedis të hapur.
5- Prodhimi i saçmeve për gjueti derrash është e mira të kryhet në mjediset tuaja private, jo në hapësirat dëfryese publike.
6- Prindërit janë të lutur që, në hapësirat publike, të mjaftohen (të paktën!) me një shkulje të lehtë veshi a floku si prelud, dhe pjesën tjetër të dramës me zeka dhe dacka mbi kalamajtë ta ushtrojë sekushi në kasollen e vet.
7- Bisedat në celularë nuk janë kolektive, apo ndryshe: mua nuk më rref fare a ju gadit makina Visit apo ku ja la dikush çelsin Marvit.
8- Shijet muzikore të kamarierit nuk janë në përpjestim të drejtë me volumin e muzikës së barit. Kamarieri është i lutur të mos jetë edhe DeeJay.
Kaq si fillim, sa pĂ«r tâu larguar pak nga Zoo-kopshti.
po kalote njani⊠ne shkoder tuj bicikletu me shpejtsi per ne pun⊠mirpo bicikleta pa shal se ja kishin vjedh naten⊠e i ngrati ne ate kunjin metalik ish detyrue me pshtet prapanicenâŠ
ca te ka gjet more Kol i than⊠a ta kan vjedh shalen e bicikletesâŠ
me i than ⊠po ma kan vjedh ⊠kish frik se po i thojn⊠po ban propagand kunder partis se ne shqipni nuk ekziston vjedhja⊠e ashtu ne at siklet i thot shokveâŠ
jo more nuk ma kan vjedh por kam dal dhe un ne mbeshtetje te inisiatives âŠme ken kunder rehatis personaleâŠ
ne kohen e miqesis me bashkimin sovietik kjoâŠ
vete njeri ne menx e merr te haje⊠e ne racion ishte nje pjat pilaf dhe nje pjat si sallat⊠e fillon te hajeâŠ
kur filon te haje kte sallaten bertetâŠ
o usta i thot guzhinjerit a kamarierit⊠ca m.utin esht qo reâŠ
sallat ruseâŠi pergjigjet nga larg guzhinjeriâŠ
ashtu⊠bjer dhe nji pjat tjeter pra⊠thot kyâŠ
kjo tingellon si barcalete kapitaliste. Por i ka kapitalizmi ketoâŠ
i pyt zysha femijet
cfar ke qejf te beheni kur te rriteniâŠ
njeni thot⊠do behem doktor
tjetri do behem inxhinier
tjetri agranomâŠ
etjetjâŠ
po ti i thot njeritâŠ
un zysh do bohem shkerdhatâŠ
pse shkerrdhat i thot zysha e habiturâŠ
sepse o zysh babi im kur shikon ndonji vip ne tv thotâŠnji doli ky shkerdhata⊠kur dalim shetitje e shikojm ndonji vil te bukur i thot mamit ⊠osht vila e atij shkerdhatesâŠ
kur kalon ndoj gru e bukur⊠i thot mamit⊠kjo o dashnorja e atij shkerdhates⊠e kur shikon ndoj bmw te re thot ⊠nji kaloj ai shkerdhata⊠pranej zyshe du me u bo dhe un shkerdhatâŠ