Fjale e urte apo slogan?
Fjale e urte e sperkatur me lezetin e nje barcalete.
How do you test to see if heâs ready to be a man? Tell him youâre pregnant and see what happens.
Ahaha believe me kur qellon nga ata djemte me menstruacione sâfunksionon testi, gjithe jeten me drama do jete.
Urimet per ditelindje:
Shijak: O Bobi edhe 100
Berati: Ere noku edhe 100. Klm sot. Ate birren kur do na e japesh?
Sarande: Emo gjigand câben? Paske pasur ditelindjen mo kampion? Edhe 100.
Elbasan: O frrate edhe 100 u bafshe zemra
Korce: edhe 100 bre lalke te na behesh
Tirane: lale, ome paske ditlindjen? U bofsh 100 nga daku tirone
Lac: o bish, ha er, qa a sot, u me rob ke ditlindjen 100 o rrushi
Shkoder: a ma ta marrsha tna bahesh 100
Lushnje: o lala u bafsh 100 vjec reee
Vlore: hajt vella edhe 100 ca do pic ndonje gje se paguan vellai
Tepelene: hajd derman edhe 100, edhe 100
Gjirokaster: nuk festojne fare
Barcalete gjermaneshâŠ
Shkon nje grua ne dyqan.
- Me jep nje kastravec, i thote shitesit.
- Merr dhe nje tjeter per ta ngrene, ia kthen shitesi.
Ne fakt ti e permend si barcalete po te minimarketi i lagjes sime, nga shkurti pronari kishte vene nje tabele te arka ku ishin kastravecat, qe thoshte âPerfect Valentineâs presentâ.
nje shqiptar, emigrant ne Angli, kish nja dy muaj atje as pune e as gje , kish mbet pa lek fare. i merzitur aty ne rruge e kapi e qara⊠-e pa nje kalimtar edhe e pyeti, ca ke ? -e i spjegoi shqiptari qe kish mbet pa lek , skish ku flinte etj⊠i erdhi keq ketij kur e degjoi dhe i tha, degjo une jam drejtor ne nje cirk ketu , e ka ca dite qe na ngordhi gorilla⊠hajde ca kohe atje te ne do te gjejme nje veshje si gorille e do besh gorillen aty ne cirk e do paguhesh.
shkoi shqiptari diten tjeter ne cirk, direkt ne shfaqe, u vesh si gorilla e vinte verdalle kot neper skene⊠kur pa dashur e pa kuptuar u fut te kafazi luanit. u patakas, u ul te cepi kafazit, uli koken e po dridhej nga frika⊠. -o vlla, ngrije ngrije koken mos ki frike, se edhe une shqiptar jam, tha luani.
Mos mbani telefon samsung
Takon Vlonjati Gjirokastritin ne Vlore,shok ushtrie dikur ! Do vish nga shpia sesben i thote,ore dreke,pa llafe ! Ca do te gatuaj? Byreku me pelqen i thote Gjirokastriti ! Pa problem- ta ben vllai ! Pasi mbaruan dreken Gjirokastriti i thote : Do vish nga une ne Gjirokaster javen tjeter,nuk dua llafe,ndryshe nuk te flas me ! Shkon Vlonjati disi i habitur nga ngulmimi i mikut. Ore dreke, e pyet Gjirokastriti : Cfare te gatuaj? Po une kam degjuar qe ata kulecet e vegjel i beni te mire ketej, me pak djathe, mos te te harxhoj ! Llaf aiâŠti ben vllai !! Pasi hengri e dreka po mbaronte i thote Vlonjati mikut te shpise : Ore, po une kam degjuar llafe per ju Gjirokastritet qe jeni kurnacâŠpo jo mo vlla, ja une 4 kulece hengra, sa desha vete,nuk me mban meâŠGjirokastriti : Ore,per te ngrene hengre 5 ti,po lere iku tani âŠ!!!
I thote gruaja burrit: âMâka shku menja per cik eskargo. Shko ne pazar e na merr ca kermilla.â Niset dhe ky, I blen e rruges duke u kthyer takon rastesisht nje shok te vjeter. O ku je si je, sa vjet u bene, hajde shkojme pijme nje birre e cmallemi, dhe shkojne ulen diku bashke. Nje birre u be dy, pastaj dymbedhjete dhe vetem kur shikon oren kupton qe ishte 5 ore jashte. U ngrit shpejt dhe rruges per ne shtepi po mendonte câdo tâi thoshte gruas. Kur arrin ne shtepi, hapi canten me kermij dhe i hodhi para deres, hapi deren dhe filloi tâju fliste kermijve:
-Eeec, eeec, edhe pak se arritem, eccâŠ