Aqua, nuk desha tju personalizoj Ju me Alize Schwarzer. Me vjen keq.
Shiko, se kete te keqe ka virtualitetiâŠnuk na duken mimikat dhe as toni i zerit, as une nuk e mora seriozisht ate barcaleten maskiliste, dhe as nuk e te keqkuptova qe the emance kisha qejf me komentu me shume, thatâs all. Por ndonjehere kur shkruan shpejt harron te vesh emoji dhe duket sikur sa seriozisht flet. Jeni tâmirkuptum
Natyrisht, Flm,
Pershendetje nga PLZ. 310âŠ
Nje homo do udhetonte me avion gjate nates. Ulet te sedilja e vet dhe fillon muhabet me ate qe kishte ne krah dhe fjala nxorri fjalen, kuptuan qe ishin te dy gay. Ju ngjiti muhabeti te dyve dhe vetem kur I thote tjetrit:
-E di cfare? E bejme nje here bashke ketu?
-Si ketu? Ne avion? Do na shohin.
-Nuk na sheh njeri, po flene te gjithe se eshte vone.
-Jo, ore se do na shikoje ndonjeri e do gjejme belane.
-Ja te shikojme po qe ndonjeri zgjuar nuk bejme gje. Ama, po te jene ne gjume, do ta bejme bashke. Dakort?
-Mire
Cohet ky dhe pyet:
-Ej, ka mundesi ndonjeri te me sjelle nje gote uje, ju lutem?
Sâu ndie njeri.
-He, a te thashe? Ne gjume te gjithe. Hajde tani.
Bejne qejfin bashke nja ca ore. Kur erdhi mengjesi, stjuardesa po kalonte neper korridore dhe duke pare pasagjeret e duke pershendetur âmiremengjesâ aty, âmiremengjesâ ketu, shikon nje xhaxho si te zverdhur e ne siklet.
-Xhaxha, mire je?
-Lere moj cupe, câte te mollois. Kam patur nje dhimbje koke gjithe naten, qe câte te them.
-Dhimbje koke? Po pse sâkerkove ndonje aspirine?
-Câaspirine moj vajze? Ky tjetri nje gote uji kerkoi dhe e qâŠ, une te kerkoja aspirine?
Shenim: Personazhet dhe ngjarjet e pershkruara me lart jane produkte te imagjinates se autorit. Cdo ngjashmeri me persona aktuale, te gjalle ose te vdekur, eshte thjesht rastesore, ose nje mrekulli. Mendimet e shfaqura nuk perfaqesojne bindjet e autorit.
Admina ka mundesi ta korrigjoni sistemin e sinjalizimit sepse sa here qe shkruan dikush te kjo tema me del mesazh sikur eshte duke komunikuar me mua. Flm, klm, gjtm, ouebdydjeebzgsyw
Kthehet Djali nga Shkolla dhe Pyet Babain:
" Si mund ta shpjegoj Kapitalizmin"? Duhet te mbaj neser nje Referat ne ShkolleâŠ
Babai:
Shiko tani, mund te shpjegohet keshtu :
-Une,Babai yt, sjell Lekun ne Shtepi, une jam âKapitaliâ .
-Mamaja jote eshte âQeveriaâ, ajo vendos se cfar ndodh me Kapitalin.
-Kujdestarja e Shtepise, eshte Klasa Punetore
-Gjyshi yt, eshte Sindikata. Ajo kujdeset per te drejtat e Klases Punetore.
-Vellai yt i vogel qe e ben akoma ne Pampers, eshte âE Ardhmjaâ.
OkayâŠ
Ky Djali, dikur naten degjon te qarat e vellait te vogel se i kishte mbushur Pampersat.
Shkon ne Dhomen e Gjumit te Prinderve dhe shef qe Mamaja po gerhiste, ishte vetem ne Krevat dhe nuk zgjohej.
Del nga Dhoma dhe shkon ne Oborr. Shef Gjyshin, i cili pergjonte nga Penxherja Babin tu Qi Kujdestaren e Shtepis.
Te Nesermen ne Shkolle e pyet Mesuesja se si mund te shpjegohet Kapitalizmi.
Pergjigja e ktij :
âQeveria fle Gjume, Kapitali shkerdhen Klasen puntore, Sindikata ben Sehir, ndersa eâ Ardhmja" po mbytet ne M.t"
pyt djali te jatin; - babe ca do bajshe po te fitojshe sprenalotto-n?
-whisky,ishujt hawaii,femra,- pergjet baba
-po nuk fitove ? - pyt prap i biri.
-raki,shkami i kavajes e nanen tane.
Kur Albert Ajnshtaini takoi Ăarli Ăaplinin nĂ« vitin 1931, Ajnshtaini i tha: âAjo qĂ« admiroj mĂ« shumĂ« nĂ« artin tĂ«nd, Ă«shtĂ« universaliteti i tij. Ti nuk thua as edhe njĂ« fjalĂ«, e prapĂ«seprapĂ« bota tĂ« kuptonâ.
âEshtĂ« e vĂ«rtetĂ«â, u pĂ«rgjigj Ăarli Ăaplini. âPor fama juaj Ă«shtĂ« edhe mĂ« e madhe. Bota tĂ« admiron, edhe pse askush nuk tĂ« kuptonâ.
kush ai i treti anash?
Dy shoke po diskutonin me njeri-tjetrin dhe njeri i hap zemren tjetrit e i thote qe po vuante nga majaselli. Njoh une nje doktor popullor qe mund te te ndihmoje i tha shoku. Shkon te Zeqo Pilafi tjetri dhe pasi ja ekzaminoi prapanicen i thote te perdore llumin e kafese si ilac.
-Pasi te kesh pire kafene, merr nje cike llume ne gisht dhe vure tek plaga. Hajde prape pas nje muaji e te vizitohesh prape.
Fillon kuren ky per ndonje muaj, e shkon prape te mjeku. Zhvishet, shtrihet dhe nderkohe qe mjeku po e shikonte, e pyete:
-He doktor, si duket?
-Do besh nje rruge te gjate dhe do marresh dhe nje haber nga qeveria.
http://www.gazetadita.al/deputeti-ben-kerkese-per-largim-nga-grupi-parlamentar-i-pd/
Deputeti Nard Ndoka ka bĂ«rĂ« kĂ«rkesĂ« qĂ« tĂ« largohet nga grupi parlamentar i PD-sĂ«. Lajmin e bĂ«jnĂ« tĂ« ditur burime tĂ« âPanoramĂ«sâ pranĂ« deputetit.
Ndoka, i cili u përfshi në marrëveshjen e Bashës me aleatët është shprehur i pakënaqur me kursin e kreut të PD-së dhe me marrëveshjen me Ramën.
Ai madje e ka kritikuar Bashën edhe sot përmes një shkrimi në faqen e tij në Fb, se Basha punon për marrëveshjen me Ramën dhe jo kauzat e vërteta të opozitës.
ehhh, dashuria eshte e dhimbshme⊠i tha iriqi lepurit, duke psheretitur, pasi e kishte perqafuar fort.
Rrofsh Manjola se na kenaqe me kete bracaleten
Mos Manjola, thashe se e krujte prape me plakun
Donât settle for a boy who isnât ready to be a man. You already have a pussy, you donât need another one.
Barcalete eshte kjo apo fjale e urte?