Berisha-Ramës: Përdor krimin për qëllimet e tua

or mek, gjygjesorit i ben presion, i jep mbeshtete politike te pastrojne vendin, se je ti zot shtepie i zgjedhur nga poplli

pedesiste qe thone ashtu e trishtojne edin qe i fut kokaine hundes

e kuptoj qe ska formule, por ky tipi tha qe ishte pertesj te majtes e djathes, pastaj doli me dy gishta, e me pas ben aleance me popllin

vete drogaxhiu i premtonte pjerdhishes qe do e fuste ne burg

ca ka me shume erdogani sesa rama?

1 Like

I nderuar, une nuk thashe gje qe vendimet i merr prokuroria. Thashe tekstualisht: Organi i akuzes eshte nen administrimin e qeverise. Pa patur akuze gjykata nuk mund te jape vendime denimesh. Duhet te ngrihet akuza dhe gjykata vendos. Une s’mbaj mend te kete cuar shume ceshtje ne gjykate prokuroria. Nje qe mbaj mend, per Arben Imamin, e kishin bere aq keq sa e terhoqen me pas.

1 Like

lol pz ncnc. Nga i nxjerr keto konkluzione?

prokurori i pergjithshem Llalla qenka nen hyqem te rames. Nuk e dijshim. Wander cilin ka nen hyqem presidenti.
Nejse, ai tjetri me lart ka xhevahire ku e ku me te bukura…

1 Like

E nderuar, nuk thashe qe the qe i merr vendimet prokuroria, por meqe po flitnim per futje ne burg, thashe sido qe te jete, ne fund te fundit, nuk te fut ajo ne burg, edhe sikur t’ia paraqese ceshtjet gjykates. Sido qe te jete, nuk e administron qeveria prokurorine, as qe behet fjale. Ja ligji:
“Prokurori i Përgjithshëm emërohet nga Presidenti i Republikës me pëlqimin e Kuvendit.”

“Prokurori i Përgjithshëm mund të shkarkohet nga Presidenti i Republikës, me propozimin e
Kuvendit për shkelje të Kushtetutës ose për shkelje të rënda të ligjit gjatë ushtrimit të funksioneve, për
paaftësi mendore a fizike, për akte sjelljeje që diskreditojnë rëndë pozitën dhe figurën e Prokurorit.”

1 Like

Or trim, t’i besh presion gjyqesorit eshte e paligjshme, ti thoke te luftosh paligjshmerine me paligjshmeri. Dhe nuk ben qeveria presion politik, por Kuvendi dhe presidenti anyway. Pertej se majtes e se djathtes e cfaredo sllogani nuk ka lidhje me kete qe po flasim, sigurisht as dy gishtat, me te cilet thjesht tregonte votimin per numrin dy. E as nuk ka lidhje cfare ka thene drogaxhiu ne fushate, por cfare kompetencash i jep realisht ligji pas fushates. Erdogani eshte president e autoritar, po drogaxhiun mund ta akuzosh per cdo gje, edhe per drejtim autoritar te partise, por jo per nderhyrje kushedi se cfare ne pushtetet e tjera, sic bente as dukshem pjerdhisha.

Nga 3% qe shkoi (mes të tjerash) edhe për 14 shtatorin (lol pz ncnc)

Hajt se siç u çuditen me Rucin ashtu do çuditen me prokurorin e ri birishistat po he :joy::wink:

1 Like

Dakort, s’te kundershtoj qe Prokurori emerohet nga Presidenti. A ka apo s’ka mundesi qeveria psh te dorezoje akuza ne prokurori per shperdorim detyre apo korrupsion te ish-zyrtareve. Te pakten keshtu mendoj une, por dihet boterisht qe une jam gje e trashe gjithsesi keshtu qe te me falni ndonje gabim.

@STALKER gabimi teknik imi, kjo replike

e kam me viktimizimet e gjembit qe i ngjajne atyre te berishes pasi ben krimet

1 Like

Moj po edhe une e ti mund te paraqesim akuza, le me qeveria. Edhe qeveria mund ta ndihmoje shume drejtesine duke mos bere korrupsion per shembull, por po largohemi nga ajo ku nisi muhabeti. Se pari drejtesia te fuse ne burg vrasesin, pastaj drogaxhiun, kjo do te ishte radha e arsyeshme.

1 Like

nuk e ka hallin tek berja e drejtesise, kjo (dhe te tjeret), e ka kunje me qeverine aktuale dhe forcen qe perfaqesohet ne ate qeverisje.
(sepse sapo e shkruajti gomarllekun, te zeze mbi te bardhe “organi i akuzes eshte nen administrim te qeverise”)

1 Like

WELCOME TO ALBANISTAN

Presidenti - Hajdut
Kryetar i Parlamentit -kriminel komunist
K.Ministri -Drogaxhi

3 Likes

nje kryeminister i mire dhe i drejte do ti gjente mekanizmat brenda sistemit, per ta pastruar ate, por kur ke hundet me pluhur, ehste pak e veshtire.

ne e kemi presidentin pa koqe jo te zgjedhur nga poplli, i vetmi qe zgjidhet direkt eshte keryeM-hi, ndaj dhe moralisht i takon atij qe te beje presion cdo institucioni qe drejtesia te shkoje ne vend

nuk jemi nen diktatin e disa gjygjtareve te zgjedhur nga kushedi se kush

po te mos ishte kokaina, ndryshohet edhe kushtetuna ne 24 ore, qe i jep cdo kompetence e mekanizem njerezve te dergojne gjerat ne vend

pertej te mjates e te djathes dhe dy gishtat jane mesazh komunikativ i rendesishem, por ste le kokaina te ngamesazh te shkohet me larg

Uroj mos te kesh krijuar opinion qe une s’dua qe te futet ne burg vrasesi. Ato akuzat per perdorim droge s’i marr parasysh.

Gjithsesi une pres me qetesi e dashuri vetingun. Dihet boterisht qe Meten President e zgjodhi Berisha dhe PD.

Sali Berisha: Ti këtu nuk je Mehmet Shehu, ti këtu je simboli i policisë që sulmoi studentët e Dhjetorit…

Ahahahaha, Ruçi nuk ka dash të beje debat por nese do donte, do i duhej ti thoshte se ai edhe mund të ishte Mehmet Shehu, por ama Berisha eshte bere si gruja e idhullit të tij, dmth si Vito Kapo qe mbushte nje Tirane të tere me rrena se me demek Hysniun e vrane
:joy::joy::joy:

po min. e brendshem, kapo? :smile:

1 Like

E besoj qe berisha ka rekrutuar mercenare ne 98 se po njesoj ka rekrutuar mercenare per te shtypur hapjen e depove ne jug ne 97, te ashtuquajturit cecene te asaj kohe.

Breaking news, berisha sulmon bashen; nuk do ta beja kurre ate liste.
Lind pytja, perse pikerisht tani kur 2 deputet nuk ju binden qendrimit te berishes ndaj votimit te rucit filloi ky sulm. Mos ndoshta plaku mere po nuhat humbjen graduale te mbeshtetjes ne parti. Po filloj te kem respekt per bashen, my gosh…

Albano,ata jane te gjithe miop, pale duan dhe te lozin rolin si burra shteti, nderkoh qe jane me kufizime mendore.