Deputetët deklarohen si të pastrehë në Tiranë, përfitojnë 500 deri 1100 euro në muaj, ISP-Kuvendit: Hetim për pagesat fiktive!

nga 1 janari do të taksohen pasuritë e patundshme në shqipëri

1 Like

Ngjarja eshte interesante, ka plot material per Portokalline :laughing:

Ty te duket portokalli po do paguash takse per ate studion aty ne Durres qe e perdor nje here ne tre vjet, nuk te fal palloshi, ka vendosur te beje shtet.

E para Zeqo, une shkoj dy here ne vit, qe do me thene dy here tek studioja ime.
E dyta, ai (Palloshi) , me sistemin e ri te taksave, thjesht po zbaton udhezimet/idete e mia.
E treta, une jam pregatitur per kete gje e te tjera qe do vijne.
Mua me vjen keq, qe ai gomar , me ka prere pêrseri dritat tek studioja, po ben pikerisht ate gje qe bente Buall Mavria, sa here une e kritikoja rende.

2 Likes

Merhumi, Disidentet si puna jote Pjerin, i internonte a i fuste koqen e plumbit.

Salih Qenefi me Gjigandin opozitaret si puna jote i lene pa ajer kondicioner e drita, kur i kritikon rende.

PO ecen Shqiperia perpara djema ja shifni se si trajtohen ne Durres opozitaret e Cartur.

Meqe u prish tema, si e shpjegon ti qe Pjerini nuk vuajti asnje nga keto?

Po ti o Gjembi mua me gjete te me besh nje pyetje kaq te veshtire???

Ke te pyes, @Vlonjat? Ate s’e pyes dot se e di qe s’e ka me sy te mire @Pjer

Jo, as une nuk e pyes Vlonjatin se rrezik Vlonjati me Erion Miushin ja heqin dritat tek apartamenti ne Durres Pjerinit dhe ja rrasin Salih Qenefit e Gjigandit si cdo gjo.

Nashti Pjerini e kuptoji qe ishte anti-komunist i paepur ne kohe te Merhumit, shume e shume vjet me vone …fizikisht … kur ishte ne Belgjik dhe kerkonte azil. Ky ishte momenti syhapes per Pjerinin kur u bind prej perkthyeses se emigracionit dhe nepunesit te emigracionit se ai ka pasur nje dhunti anti-komuniste qe nuk e kishte ditur gjate vuajtjeve te tija nen rregjimin. Pjerini ishte opozitar ne hije e po piqej si kokrra e fikut ne Shtator …ashtu avash avash deri ne stadin qe si disident anti-komunist nuk e pirdhte mo Enver Hoxhen…
Nderime disidenteve si ay se mos te ishte per te ne do kishim ende ne Kancelari Ramizin me Lenken
@espana Ligjevenesit nuk vjedhin tendera sepse nuk jane ne qeveri ose nese Kokedhima vidhte tendera nuk i vidhte si ligjevenes por nga leshimet e ministrave.
Petja i Leshelise, shkolleshumi, ditet e fundit ne Qeveri kerkoji qe tenderat e koncesionet te kalonin per aprovim ne Parlament qe te kishin mundesi edhe parlamentaret te ngjynin Gjishtin…por Gjigandi nuk pranoji sepse tenderat jane eksluzivitet i Qeveriut e duhet te mbaje pergjegjesi ligjore pa u mcef ne aprovimin parlamentar…

1 Like

Pasi vjedhin cdo tender tani vjedhin dhe rrogen. Luftojne dhe korrupsionin keta kryehajdutet.

Ti nuk e kritikon por vetem e shan. Apo mos valle sharja dhe kritika jane e njejta gje? Sa per dritat kot nuk ti kane prere. O do kesh para pa paguar KESH-it, ose mund te jete edhe ndonje gabim njerzor. Te merej palloshi me te gjithe si puna jote do ishte eveniment i pa pare boteror.

Shiko patrioto ( edhe @gjembi) se ja e kam share une kete qiveri nuk e ka share asnjeri, bile bile dhe kur te tjeret benin letra per ndonje vend pune! Dhe une i kam thene gjerat troç. Por nga ana tjeter une nuk mund te shpif apo te bej gjera qe nuk jane korrekte.
Tani une kam nje dyshim more zoteri. Mos kane harruar njerzit te paguajne dhe jane me vonese dhe ia hedhin fajin qiverise? Se jane mesuar ne kohen atij Burrit qe ishte han pa porta shteti. Kam fryke se esht kjo arsyeja. Aq me teper qe ay i gjati nuk para shqetesohet shume se kush e shan.
Ose ose do ta kete bere kete pune shoku Mehmet me koken e tij se une me ate “tjetrin” nuk dime gje!

Eh koha e atij burrit nuk vjen me (besoj ketu po aludon per Buall Mavrine!) tani ka çeçua biçak😀 popull qe merr vesh vetem me dru.

Nuk e di kush eshte ky Bualli Zeqo! Une njihem me VIP-a more zoteri. Te lutem shume nashti.

Po pse kur u be Llazi aq VIP?

Po qe se s’kane nje cati mbi koke si puna e Demos, te na thone, te organizohemi, te mbledhim ca leke e t’u paguajme qerane 1-2 muaj sa te stabilizohen. Gjynah te ngelen ne mes te 4 rrugeve, goxha deputete.

Llazi me Kozmain po bejne investime te papara dhe po punesojne me shume se 600 veta. Tani vertet u ndihmuan nga “shoqeria” por prape ata VIP- a kane qene qe ne kohe te komunizmes. Ja pyet ate shokun tone me nenshtetesi gjermane qe nuk do me e shit vilen veç per inat :rage:.

1 Like

Opo ca qereste tu japim se e ngrene vete shtepine ata.

Patrioto, qe Pjerini eshte i dhene pas lekut kete e di Partia prandaj e quan veten te persekutuar ne kohe te Merhumit…ai numeron centet tek qoftet dhe birrat…10 cent apo 7.5 cent lart e jo faturat elektrike te Gjigandit.,qe po si pagove per 6 muaj ta heqin korrentin… Eshte Cingun dhe i persekutuar i rregjimit se nuk e ka lon me bo leke.

Tani…Deputetet e Gjembit @gjembi jane tu grabit Italion Mafioz Kamorristin e jo te mos ja kajn nonen Shqipes se Shkrete… I ka morr 78 mije evro Zengjini Italionit plus i ka vjedh ene i Audi…ore une sun e di kush nuk vjedh aqe

Ncncnc ja kush kane qene deputetet e palloshit (dhe ka akoma), prandaj i zuri goja lesh Lulit per dite tu thene te njejten gje , po asnjeri s’ja ve veshin😀