Deputetët deklarohen si të pastrehë në Tiranë, përfitojnë 500 deri 1100 euro në muaj, ISP-Kuvendit: Hetim për pagesat fiktive!


#42

Zeqo, BoLi eshte shoku i Qadres se Lylit…po tani e qun Lylin Kamunist…turp mer Milioner qe vjedh makina e merr para me mashtrime…


#43

Gjembo, nuk desha ti pergjigjem aludimeve te kota te Tironcit, por meqe e paskeni prekur te ter kete çeshtje, po ju pergjigjem po me pyetje;
Si shpjegohet qe viti 1990-91, e gjeti Shqiperine me plot disidente, qe me ne fund arriten te shprehen edhe publikisht hapur, se ne mes miqsh shpreheshin edhe ne kohen e merhumit.
A mos tregon kjo gje se ai diktator, nuk ishte dhe aq diktator sa e kujtonim.
A nuk jane keto fakte, edhe kunder vete budalliqeve te Tironcit ;

Une dhe shum te tjere qe jane gjalle, a nuk tregon se perceptimi jot Tiroco eshte i gabuar. Dhe e dyta une nuk jam nga Durrsi por Tirona. Dhe nuk kam dale neper tribuna per te deklaruar apo mburrur per aktivitetin tim disident. Vete fakti qe asnje nga ju s’di gje per disidencen time dhe flet kot, tregon se nuk kam dal neper tribuna si shume te tjere qe mburren dhe marrin persiper gjera qe nuk i kane bere.
Nese une flas ketu tek Peshku, vetem tek kjo dritare, ku e permen kete fakt, kete e bej se ju konsideroj miqt e mij, dhe mendoj se kjo gje duhej t’ju obligonte te pakten per par respekt ndaj meje.


#44

Vetingu fillon nga Parlaluja nese doni te keni rezultatet e pritura… Si cdo gje tjeter punet behen me mballoma…


#45


#46

O i rafte kablli korrentit munke togza sandaleve ktynvet :frowning:


#47

I ka ardhe fundi :slight_smile: