Prandaj s’e kam lexuar une se eshte botuar nga Xhumrra. Pickesemes.
Pjerooooo e kuptoj qe s’eshte e jotja por ti fare mire mund te kontaktosh ata qe e kane bere dhe te bashkepunoni. Duket qe ata jane njerez qe te kane ndjekur dhe pelqejne idete e tua dhe ju duhet ndihma jote qe te qartesojne me tej vizionet e tyre.
Po ku ka territorr ma hyjnor se ai 2 gisht vend qe i referohet Kthupi…po ty duhet me tmorr e me ta kujtu prap ate territor spiritual
kur koka e vogel komandon/drejton koken e madhe, po eshte ashtu si thua ti, por kur koka e madhe drejton/komandon koken e vogel dhe ter trupin, athere kemi te tjera prioritete, biri im.
Ehe, pirdh ne te. Te rrofshin territoret, lenda e pare dhe e dyte. Ne fund te fundit te gjithe 2 metro vend do kemi. Me mire beji hyzmetin atyre 2 gishtave dhe te pakten te ikesh i lumtur se luftes s’ja ka pare njeri hajrin.
Po si ti gjej une ata gjembo, kur ata/ai jane/eshte anonim.
Pjero,
Ti mik, dashje pa dashje, duket se ke kaluar ne homo deus tashme. Per mua, dhuroja ato 2 lata libra qe ke printuar ndonje shkolle fshati qe te ngrohen dimrit. Do te ta dije fukaraja per nder. Gjasat jane qe rilindja rurale do te filloje andej nga shkurti.
Paske te drejte Pjer, qenka anonim dhe s’po shoh ndonje nr telefoni ose adrese emaili te tyre. Kerkova dhe me duket menyra e vetme eshte kjo:
shko te nje nga shkrimet, psh. https://pjerinthomai.wordpress.com/2013/06/28/takimi-i-perfolur/ dhe ne fund te faqes thote Bej koment. Fut informacionin tend, emrin dhe adresen e email dhe koment dhe ndoshta te kontaktojne ata vete.
Sa i mbarum qe je o burr… i pangopur.
Shtypshkronja ka bo 1 mij kopje çeço.
Sa te kane mbetur nga ato 1000? C’eshte kjo Sonderangebot pse i ke bere 30% skonto apo ngaqe jemi ne vere
naj mvite era revizionizm mu
gjysmat Aquamarine, ti vete kur do shkosh ne Shqiperi
C’eshte kjo Sonderangebot, ku e pe.
Te revizionosh / Te rishikosh mendimin tend Manjola, do te thote ta permisosh mendimin, vizionin tend, jo si ata te kohes pas lufte qe zbriten nga mali, qe e kishin tabu ta rishikonin/revizionin mendimin e tyre.
Une nuk e di se kush e shet keshtu ne kete menyre, s’jam ne dijeni, por e di qe te tjeret po bojne pare nga VQ.
Une nuk e di se kush e shet keshtu ne kete menyre
Sa here duhet te bejme punen tende per ty? Ta solli Cecua me siper. Apo duhet te ta perkthejme dhe kete?
Ah po aty thuhet ; stok 1 qe dmth 1-kopje, qe dmth se iu ka ngelur ne gjendje fizike 1cop. Nuk e di a e shesin ne menyre online apo jo, por nuk e besoj.
i nderuar, po ju paskeni shitur mjaftueshem. Aty thote qe vetem nga shtepia e librit jane shitur 156 cope deri tani. Pa llogaritur c’jane shitur fizikisht nga pika te ndryshme shitjesh ose ne formatin ebook
I nderuar, une e di qe ti je mjeshter kompjutri, dhe nuk eshte çudi qe ajo poshte kuadratit eshte e jotja
Une gjer me tani me VQ kam humbur, por si i thone llafit, hallall.