Dërgesat e emigrantëve zbutën krizën. 7 mld euro në 10 vite

i nderuar, jo rralle keni akuzuar te tjere pa te drejte. Heren e fundit @Vlonjat ju kapi mat kur u ballafaquat per vleresimin aspak serioz qe i kishit bere ceshtjes kombtare duke pretenduar se ishit i zene me ate siriane.

Une nuk kam kohe tua provoj por po ju postoj nje video te shkurter qe provon ate qe thashe me lart. Se foto genjen i nderuar por jo video.

respekte!

Eh s’e ha ate koqe ulliri Pjeri. Kur doli video e Ilir Metes e montuar, te mos dale kjo e Pjerit?

Dhe une mendoja pse eshte kaq dore leshuar Pjer qe vetem per nje pyetje ofronte nje shishe vere te vjeter, ja bej hesap 1000 VQ per $ 4,96 = ??!

Jo me kot te kisha bere pjestar te grupit.

Zeqo, nga 2010 qe doli libri, e gjerme tani, kam fituar nga VQ rreth 1% te asaj qe kam shpenzuar.

E te gjithe ju shkrmtaret keshtu thoni.

2 Likes

per cfare? jo me larg se pak dite me pare pohuat se besonit te njohurite e mia ne makroekonomi.
Ta lexoj kete si nje genjshter te radhes?

@Vlonjat, ku dreqin e shtyu nisjen per sot? ka nje vonese te avionit nga Frankfurti. Deri tani flitet per 39 min vonese. Shpresoj qe dikush nuk ka kurdisur ndonje gje fale lidhjeve me individe te dyshimte afgane e pakistaneze…

ç’a pritet te vije Kone Miushi tek juve ne Kanada, mos ki merak i dashur, se nuk bie rrufeja ne hale :grin:

Ooo admin, na sill noi lajm per ceremonin e Presidentit, e cila ka qene sot. Mos fli gjume te lutem.

Me mire te sjelli ndonje tregim nga Bibla ku te tregojet se si ti e kishe parashikuar ceremonine e sotme.

Bredho, mendoj se ca detaje eshte mire ti ndajme me ata qe na duan te miren ne dhe Shqiperise.
Une jam jashte sot deri vone. Po kishe kohe mbas pune ne do jemi duke ngrene darken te restauranti Çimit ( ai qe ka qene i persekutuar ne kohe te pp) se ka humor te papare. Do na tregoj histori me gjithe keta veshderret qe hiqen si te perndjekur nga rregjimi. I njeh mire ai, se te gjithe hynin e dilnin nga burgu kurse ky deri sa u ndryshua sistemi nuk guxonte kush me e nxjerr. Hajt se flasim atje.

1 Like

Pa lidhje me Cimin, por kjo me kujtoi kur takova per here te pare ne SHBA nje shkodran, Salvatorin, i cili ishte arratisur nga Shqiperia ne 1987. Ishte diku nga viti 2002. "Vijne tani plot e kerkojne azil politik-tha, bejne si te persekutuar. E pyeta njerin para nje jave si kishte ardhur e me tha “u arratisa dhe erdha te kerkoj azil. I hipa avionit Tirane-Zurich e pastaj Zurich-Boston” “Aaa, mos thuaj u arratisa i thashe se ti ke ik me avion e as familjen s’ta cune ne internim. Ti ke ardh se te donte bytha”

Eeee sa ka si pune e ketyre…
Edhe ketu te dalin si xhebrail.

Ka kohe qe ka ikur nga Shqiperia ai Cimi? Mos di gje dhe historite per njerezit qe kane shkaktuar rremuja ne ambasada te vendeve miq?

O Bredh, se eshte koicidence shume interesante por ky komenti yt me kujtoi darken e fundit midis Jezuit dhe dishepujve. Ti i tha biri i perendise Pjetrit do me mohosh tre here deri sa te kendoje gjeli. Jo tha Pjetri, ne asnje menyre. Dhe biri i perendise qe i hodhi nje veshtrim " po rri o pjeter se nuk merr vesh ti nga keto pune"! Dhe e mohoi sy per sy Pjetri birin e perendise. Kshu dhe ketu qe te mohojne apo genjejne si derra. Doli njehere nje foto…jo nuk jam une aty - u degjua! Doli nje blog me emer e mbiemer, nuk eshte i imi prape u degjua zeri, te kemi ftuar , jo nuk eshte e vertet perseriti i njejti ze! Ja ku jemi tani duke provuar profecite e jezusit.

Ay o gjemb eshte zyra e gjendjes civile per gjithe Shqiperine. Dinte ç’ndodhte brenda burgjeve por dhe jashte. Ka ardhur ne usa nga viti 1999 pasi kaloi njehere neper evrope.
Nga viti 2001 erdhi ne kanada. Edhe blogun ketu e ndjek po nuk do me hy se i humb durimi kur lexon mashtrueset dhe ka frike se e kalon normen qytetare.

shoku, akoma me dhemb koka nga e pira mbreme. Nuk duhet t’i kishim perziere po e kish hallall miku. Shyqyr qe erdhi shendoshe. Takohemi sot te hoteli rreth ores 1, qe te kemi kohe t’u hedhim nje sy perfundimtar materialeve

Po dhe ju i dashur, ç’e kishit gjith ate merak per mikun qe ju erdhi, une ju thashe se nuk bie rrufeja ne hale :grin:

sa turp dhe urrejtje mund te fshehe njeriu pas nje ikone te qeshur…

1 Like

Jooo joo eshte tamam per te qeshur i dashur nga meraku juaj ketu per mikun, mik qe e shajne dhe tallin te gjithe. Po une budallai, ç’me shtyu, te shkoja e te takoja ate, pse i dhashe gjith ate vlersim,

1 Like