Diskutim i lirë - Gusht 2017

Une s’kam ngel te kercenoj xhaje ne internet

lol pz ncncncnc

si ka mundesi qe harrove te besh copy paste dhe pergjigjen time gjembi ndaj atij postimi, ku i them qe i jam pergjigjur ne privat sharjeve qe me ka bere ai ne publik, qe te mos ndot peshkun? Si harron gjembi qe gjithmone sharjet i nisin keta dhe ju si peshk me vetedije nuk i fshini aty ku ju intereson? Nese dikush perdor terma vulgare kunder nje anetari qe ti nuk pelqen, ajo sharje nuk fshihet te peshkupauje dhe moderatoret e pranojne me krenari kete. Kjo eshte politika e forumit te blendi salajt, gazetari me blogun me antidemokratik ne shqiperi, ku lejohen sharjet me banale me vetedije, sic e pranojne vete moderatoret.

I je qepur dynjas nga prapa, duke i treguar se ca jane e ca mendojne, e si e perse jetojne. Te tolerova sa me sbehet te tema e fotos qe nxora. Ti ke kaq kohe qe ofendon 3/4 e antareve te peshkut, na ofendon te gjitheve gati ne 50% te postimeve qe vendos ne peshk, pa me te voglen arsye. Erdhe me lart dhe u gerrice perseri pa asnje provokim. Vazhdimin pastaj e ke me lart, shko lexoje perseri.

Dmth nuk ka menyre per ta blloku ket trimin e virtualitetit?

O robo ne cdo teme me ofendon ti mua, jo une ty. Ik shikoji, se une ty as te hedh qurrat, jo me te te shaj me fjalor vulgar sic me shave ti mua. E madje me shave nga familja ne privat, e pastaj genjeve qe te kercenova. Je ti ai qe ofendon. Sapo e bere ketu. Jane moderatoret e forumit te Blendi Salajt qe nxisin ofendime banale dhe perndjekje kunder anetareve qe nuk pelqejne, jo une.

http://www.cartoongallery.eu/wp-content/gallery/smirnov/smirnov6w.jpg

-ai shtet delirant po i le njerzit e punes, qe perpiqen vete, ne meshire te fatit ! -ndersa Tope-qanali genjen si derri qe e kufizon problemin vetem ne 3 fshatra te Fierit…
-javen qe shkoi isha ne Berat, dhe kete problem e kishin te gjithe fshateret vetem pak kilometra sa dilje nga Berati e deri ne Lushnje… ne te gjithe kete segment, cdo 100 metra nga te dyja anet e rruges, shihje fshatare me pirgje me shalqi qe perpiqeshin gjithe diten, ne pisk te vapes 39 grade, tua shisnin udhetareve,. -vari leshte dmth, se aq shume sa ishin ata, i bie te shisnin mbase 10 shalqinj ne dite.
-une aty prane Beratit ndalova dhe bleva 3 shaliqinj qe i keputi direkt ne fushe ai cuni qe i shiste… cmimi, skandal… falas fare. 3 shalqinj nga 10 kg, rreth 380 leke…
shume gjynah per keta fshataret ! dhe thone pastaj , pse nuk punojne tokat tyre, po shkojne e vjelin ullinjte e grekut.

1 Like

U zegt 3 water-melone , warvan een 10 kg, dus 30 kg = 2,90 euro of 3 euro per 3 stuk. 1 euro=1 stuk water-melon 10 kg. Dat is skandalisch, ongelofelijk.

Vete ja dhane voten , per lesh tju shkojne shalqite .

Pjero, se i ke rene shume gjate me kete llogarine tende me water-melone, se me kujotve basketbollistin e madh te NBA Karl Malone.:smiley: , ne fakt shkruhet watermeloen i nderuar.:slight_smile: . dhe qe ti bie shkurt, 380 leke kushtuan te 3 shalqinjte bashke, une i dhashe 500 leke, nuk pranova resto… dhe i morra me vete ne Hollande, prandaj ai cuni i varfri shkoi i keputi direkt te fusha.

2 Likes

I dashur, po nuk flitet keshtu, se edhe ne kohen e Buall Mavrise, hidheshin qepet, patatet dhe mollet e Korçes ne lum, se kalbeshin dhe nuk kish fuqi blerse. Puna eshte se te dy palet nuk kishin politika sociali.
çfar ju kushtonte te dyve, si komandantit tat ashtu dhe Palloshit, te merrnin nje ore kohe me mua apo tezat e mia. Mos valle do humbnin, jo, perkundrazi do fitonin.
Ti e kishe ne dore athere nje takim te tille me te, por nuk e realizove, gje qe tregoi se nuk kishe fuqi.

Ke te drejte i nderuar, por une kur shkruaj, i ha nga nje germe :grin: lapsus i dashur.

Ka ndryshim zoteri , ne kohen e Komandantit hidheshin sepse njerezit kishin bollek , fruta deti hanin njerezia , sot hidhen se skane leke me i ble , mori dhe emrin , Sali Bolleku.

E morri emrin ashtu, se fuqia blerse ka rene nga viti ne vit, dhe sot gjendja ka arritur e barabarte me vitet 1930 ose e barabarte me vitet me te keqija te socializmit, 1980-1990.

Sidoqofte Brado, jepja komandantit tat kete ;
http://arkivi.peshkupauje.com/2014/12/intervista-me-disa-nga-komentatoret-e-blogut
e i thuaj, nese eshte burre (gje qe une dyshoj) te beje pyetje ketu, per Intervisten e Mijvjeçarit, qe do zhvillohet vitin tjeter. Biles edhe ti nese ke noi pyetje, duke u bazuar tek VQ , mund ta dergosh ne posten time ketu.

Pjero , une me thene te drejten nuk kam njeri zili , ty te kom o vlla .

Per ç’arsye i dashur, perkundrazi, me punen qe ke ti, duhej te te kisha une zili, megjithse nuk kam asnjeri zili ne kete bote.

Nuk eshte ceshtje pune por vullneti , te imponohesh ne extrem , pak njerez ka si puna jote , nga keta te pakte une njof njerin , ne vitet 91-92 filloi tregtine me 5 pako camcakezi siper nje kutie kartoni tek zogu i zi , sot ka mbi 200 milion dollare dhe nje fabrike xhinsesh .

E çuditeshme, tamam sikur te kete lexuar VQ :grin: keshtu si puna e ketij, kisha ne uzinen traktori, qe e nisen me shapka apo tregti duke shkuar ne Bullgari e Turqi me autobuz, e sot kane maune e shofere qe punojne per ta. Une ngela tek teorite, duke shtjelluar teorite ekonomike.
Sidoqofte çoja komandantit ate intervisten, kuptohet nese ke mundesi apo kredi :laughing:

Pjer, i thuaj bradit t’ja coje mesazhin EB-se per intervisten se Komandanti s’ka gje ne dore, perveç prokurorise dhe presidences qe eshte shok me kokmadhin.

Po si t’ia çoje Kone Miushit, kur Bradi e urren ate, ç’flet dhe ti, si e jema zeqos n’maj t’thanes.