Ku ta gjeja nje te tille i dashur, do i thoja te mirrte 50% te fitimeve te shitjes, 40% shtepia botuese, dhe 10% une.
he se gjynah dhe ata qe ta kane shitur online si ebook ose permes postes. Hallexhinj do kene qene me siguri se nuk ma do mendja te jene te gjithe kusherinj te shkabes
eeehh, nga asetet e lira ; Mund dhe duhet te perfitojme
thuhet ne nje sentenc te VQ, qe besoj se e ke lexuar.
Nuk besoj se ishte lidhje e keqe. Dilte zemra e ndezur, dhe pas pak casteve zhdukej. Si dhe s’kisha problem aspak me faqen ne tema te tjera qe pashe.
e dashur, a mund te ma perkthesh me dy llafe
Mos, gjembi… C’ishte kjo qe solle. Thote qe Shqiperise i vijne me shume me shume te ardhura nga turizmi se sa nga emigrantet, dhe qe ne Kanada nuk shkoka njeri per turizem. ncncncnc
Shkabe, me ne fund edhe ne Shqiperi, energji diellore, pikerisht per ate qe me doli goja mbrapa para shum vitesh, e ke dhe tek libri (te mos e pemedim, se do me akuzojne per reklame)
Jo mo cne reklame ti
Pjer, tregon harten e vendeve dhe sa te ardhura i vijne cdo vendi nga turizmi.
Pashe qe Kroacia e Greqia kishin te njejten ngjyre ne harte, mos do te thote se i kishin te peraferta numrin e turisteve dhe te ardhurave nga turistet.
Ngjyrat jane per % qe ka Turizmin ne ekonomine e vendit. Mos shiko vetem ngjyrat Pjer, lexo dhe ndonje gje. Numrat nuk kane nevoje te perkthehen.
E di e di e dashur, por te lutem, me thuaj seç thote per Kroacine dhe Greqine, çfar te dhenash thote per keto dy vende.
Per te 3-4-5-6-7-8-9-10-en here, numrat jane numra, i lexon edhe po te jesh kinez. Aty i ke, po te duash lexoji vete. Vetem numra thote per Kroacine dhe Greqine, nuk thote gje qe dergojne skuadra speciale per te sabotuar tubacionet e plazheve shqiptare.
po pse me kaq nerva moj, nuk e ben kaq pune per plakun moj.
Po ca ke o shkabe, erdhe e krujte ketu, more pergjigje. Erdhe shave ne privat, te thash shko ke shpia. Erdhe shave prap me liber shpie, me shave mu, me kercenove etj. Nuk kam ndermend te grij sallate me me ty se dukesh qe je trim i madh interneti. Por po mu dha mundesia do te ta kthej pergjigjen ne person.
Do besh dhe ti fotoshope tani? Si bredharaku, une, berberi, etj.
Jo o buce jo, sharjen e nise ti, e ke aty. Ti shave ne publik sic e ka zakon peshku dhe anetaret e tij te “nderuar”, dhe une ta ktheva ne privat qe te me lesh rehat. Ti shave nga familja sic e ka zakon peshku dhe tani vjen e genjen se te kercenova. Une s’kam ngel te kercenoj xhaje ne internet qe bejne sikur punojne zyrave te botes me paret e taksapaguesve andej e shajne shqiptaret qe s’punojne.