Do ta bombardojme bombarduesin e bombardjereve!
Hej urime Tikut dhe Gjembit per rolin e ri. Bravo per vullnetarizmin. Urime dhe njehere.
Urime Gjembit dhe Xixa-g…me shume vasha per moderim dhe sa me pak Loqe nese eshte e mundur ose ato Loqe te mos jene aq te Mbedha.
Nejse per mua Gjembi gjithmone Moderatorja ime ka qene.
Kam nje pyetje:
Para nje dite a dy, i bera “like” nje komenti te ifiqos por s’kaluan pak sekonda qe “like-a” u zhduk, dhe me kembengulje i bera prape dhe perseri u zhduk. Vendosa te dorezohem heren e trete pasi edhe ndonese ishte koment i bukur, nuk ia vlente betejen me zemerzhdukjen. Mister apo teknikalitet?
Ore se harrova, na jep ndonje lajm ca te blejme ne burse keto dite.
A shkove Short si e bona my big call Sunday? 68% as of today…nese je short ende…hiq ca neser ne mengjes e bli prap puts ne dobesi…Jam jashte floririt komplet e do filloj me mbledh Junior Minors…gold…po isha kaq Short sa e lashe floririn…edhe Bitcoin po tregon shenja serioziteti …si Hedge e jo investim. Kaq e shume i ke…po me karar…dhe ler gjithmone pak lek kur fillon Chainsaw Massacre
mbase ka qellu lidhje e dobet e internetit ose ppu mund te kete qene down per pak. Ndodh dhe kur nuk ke hyre ne llogarine tende te ppu po kete do ta kishe kuptuar qe pas perpjekjes se pare per te bere like
Cilit Fiqo i kishe bere like se ne fshatin tone kemi 2 Fiqo.
Ka mundesi ndonje tip glitch. Une shikoj ndonjehere qe te ndonje postim i imi kam marre pelqim po kur shikoj te njoftimet e mia nuk shikoj njoftim per ate postim. Nuk i mbetet hatri Fiqos besoj.
Ti shkeraba nuk ke asnje dyshim se kete zjarrin e kane vene greket per konkurence turistike apo jo?
jo vetem greket por edhe CNN do mallkoje Shkeraba
O kapo, si s’te kane bere dhe ty fshesaxhi more? Ja nje tru me gjembin ke dhe ti, ekzagjerim i gjerave deri ne idiotesi. Gjemb ngadalesira, ty as here te t’i shpjegosh, ti prape nuk e kupton dot ndryshimin e rasteve kur ka vend per dyshim, e rasteve kur nuk ka vend per dyshim. Ti i merr te gjitha shabllon se aq e ke kapacitetin. Kapoja e ka nga ndyresia partiake, ti e ke nga ngadalesia. Vazhdoni te dy tani te ndotni temen me postime pa lidhje me ate qe flitet.
Si perfundim e more vesh kush e kishte fajin per tubacionet qe u cane ne Ksamil?
Ilia, nuk e di nese e ke lexuar kete tregimin tim te 2016, pershtypje nga Shqiperia, dhe forma/menyra qe une e kisha shkruar, iu beripershtypje dhe belgjeve, sa ne nje program te tyre humoristik pas 2-3 muajve e nxorren siç e kisha shkruajtur une; Fakju
http://arkivi.peshkupauje.com/2016/06/aeroporti-i-zaventemit
Pjer, me behet vertete qefi qe je bere kompjuterist dhe gjen artikujt e tu vete.
Persa i perket programit humoristik, te dhane ndonje Euro per kopjimin qe te kane bere? Kushedi sa jane munduar te shkretet te perkthejne tregimin tend ne holandisht.
Nuk mundohen fare e dashur, se kane gjithe ata perkthyes, biles edhe perkthyes freinleisher, siç quhen profesionistat.
Po ç’patet o admina, ç’ne kjo sopate ndaj komenteve.
New sheriffs in town Pjer. S’ka me terci-verci. Kujdes me ato reklamat e VQ poshte e lart se te degdisin ne Siberi nja 6 muaj.
Perktheja pak ne shqip ose holandisht Pjerit ate “new sheriff in town”.
P.S. ishte dora e sherifit te vjeter.
cdo freinleisher do ishte i lumtur te perkthente nje veper si VQ