Diskutim i lirë - Gusht 2017

:joy: mos vdeksh shkabe se pa budallalliqet e tua merr fund ky blog.
Po si mo, paskam fotoshopuar dhe genjyer? ej, po kaq merak e ke qe te mos te te njohin keta per ate qe je, mo? sa here do debatoj une e do kerceje dikush, do dalesh dhe ti me keto perpjekjet qesharake per te pastruar imazhin? :joy:
Po si mor langaraq nuk ke burrnine t’u dalesh per zot as atyre qe ke thene? po une nuk e ul veten te te nis mesazhe ty mo gje e perdale ama nje xhevap ashtu si kupton ti, ta kthej kur ti mundohesh te luash rolin e trimit anonim.
Me the me prit se do vij per 2 muaj - te urova te vije familjarisht. C’te keqe ka ketu mo shkabllor? ta kam une fajin qe ti je bythpambuk genjeshtar? e kupton tani pse ata qe kane ikur nga ai vend, krijojne nje shije te hidhur sapo bien ne kontakt me ty? sepse identifikojne imazhin e njeriut qe ka ngelur sot atje me nje pa shtylle kurrizore si ty. Nuk eshte e drejte qe te identifikohen te gjithe me ty po ja qe njeriu krijon ndonjehere pershtypjet e tij pergjithsuese nisur nga pervojat personale.

1 Like

Isha i sigurt qe do me binte llotaria sot. Nje mut ra. :face_with_raised_eyebrow: Kismet neser…

ncncnc c’behet ne Amerike, e gjejne te gozhduar ne peme

Po tashi? :frowning:

Katari heq vizat e turisteve per 80 vende.

http://www.npr.org/sections/thetwo-way/2017/08/09/542433786/qatar-ends-visa-requirements-for-80-nations-calling-itself-most-open-in-region

Ka lezet…shiko sa serioz qe eshte ne pune. Nuk luan tavell ne orar te punes!

1 Like

per nje fjale duarsh

nga rubrika e fotoshopit per sot"

1. Si ishte

shkaba

1. si u be
    shkaba2

2. si u ribe
    shkaba3

3. si u ri-ribe
    shkaba4

1 Like

@urbantelescope A te thashe qe eshte psikopat i semure? Shiko si e vjedh pronarin qe e paguan per pune, duke vezhguar postimet e mia. lol Merr kohen te me ruaje, t’i beje foto, t’i bashkoje, t’i shkruaje gjera siper, t’i beje upload ne faqe ngarkimi. Thuaj po deshe qe eshte ne rregull nga trute.

Duhet ta marresh me me sportivitet , te jesh i lumtur qe te ndjek ne cdo fjale

shkaba me daten 9 gusht:
image

shkaba me daten 10 gusht i pergjigjet komentit tim, fiks pas 3 minutash. Ncncnc…

ashtu e merrja ne fillim, kur angazhohej edhe me shume. Rrinte zgjuar naten e me priste kur hyja, qe te me pergjigjej ne cdo postim, edhe pse s’i pergjigjesha. Me pelqente si fillim, mendoja se mendimet qe shprehja ketu ishin aq te fuqishme sa e benin nje person diku ne bote qe te merrte kohe nga puna, nga familja, e te angazhohej i teri per mua. Por kur vazhdon me vite te tera behet e bezdisshme.

ora 3 pm me gjen ne pune shkabe, me 3 monitore perpara dhe me nje faqe te ppu-se hapur. Pastaj une jam xhaje, me falet.
Fatkeqsia eshte kur nje te ri ne moshen tende, ora 9, 10, 11 te darkes apo 2 pas mesnate e gjen duke redaktuar mesazhe ne blog; ca me keq kur kercenon te tjeret ne mesazhe virtuale sepse me shume gjasa aty e gjen burrerine qe i mungon ne jeten reale

shkaba gjeje po ke kohe ate udhezimin pordhac te kesaj faqeje qe thosh, rregullojini postimet tuaja dhe bejini sa me mira e te lexueshme (a dicka e tille). Se m’duket s’ke shkelur ligjin e ketyre akoma…
une s’kam durim ta kerkoj ku e kane hedhur.

1 Like

https://peshkupauje.com/faq

Pa gazra.

me siguri ky eshte ai udhezuesi qe doli diku nga dt. July 22st i vitit qe shkoi

Hahahaha o çu kenaqem! Me kujton ate komedine Le bourgeois gentilhomme me Skender Sallakun:
Markeze e bukur markeze
Syte e tu te zeze me therrin ne zemer
jo jo
Syte e tu te zeze
Moj e bukura markeze
Me therrrin ne zemer
jo jo
Ne zemer me therrin
Syte e tu te zeze
Moj e bukura markeze
:joy::joy::joy: lere lere toçin.

2 Likes

https://peshkupauje.com/t/zjarr-dhe-furi-kunder-regjimit-te-kim-jong-unit/3161/10?u=korriku

bombardjere

sec ishte njeri / njera qe merrej me drejtshkrimin ne blog
(Apo jane bere shume. Sidoqofte nje kategorie i perkasin.)
Shpresojme t’a konsiderojne ‘typo’ ose ‘lapsus’, jo injorance e moderatores.