qyqja i ardh or e dashnis ktij tipi tash se na palloi me zemra
Më 1995 Dugin shprehu përkrahje për çifutët. Ai është një freemason që përpiqet të rrënojë patriotizmin e bardhë.
Në Charlotteville një çifut vrau një grua të bardhë, dhe sigurisht (((mediat))) po akuzojnë të bardhët për lloj-lloj. E ëma e James Fields është Samantha Lea Bloom, çifute. Viktima është 1 grua e bardhë.
Tolo, une besoj pak te kjo teori… ska nevoje te jesh racist ; e bardha eshte e bardhe dhe e zeza e zezë !
-keshtu, bie llafi te marrim si shembull Gjermanine dhe ta bombardojme me emigrante afriko-aziatike, ne makro kjo padyshim do sjelle zhdukjen e races gjermane… dhe kjo or tungjatjeta quhet genocid ! -natyrisht, ndodh pa lufte e dhune, por ashtu urte e bute, me keto ritme, do te ndodhe ne dekada…
mirepo ate qe nuk kuptoke to dhe organizata jote eshte fakti se per kete nuk e kane fajin emigtantet… levizjet dhe migrimet aty kane qenw gjithmone… shkaku kryesor ne boten perendimore ,apo te raca e bardhe sic ke qejf ti, eshte demografia ! perendimoret me menyren e jeteses qe kane krijuar nuk bejne (shume) femije dhe kjo i rrezikon vertet ata ! si tha ai, “ate qe te ben demografia, sta ben as Perendia !”
dhe konkretisht Tolo , to vet sa femije ke bere ? a e ke zvendesuar veten dhe partneren tende , nese ke eventualisht.:D. ) ? po nja 2 , 3 femije ekstra te mbrosh racen e bardhe i ke bere ?? - kjo pra Tolo , eshte praktikisht ceshtje e shtruar per zgjidhje qe duhet te vrasesh neuronet ti dhe organizata jote.
p.s edhe Izraeli qe e ke sjell si shembull me larte ti, nuk i ka punet fare ne vije . sado te izolohen ata, prape 5 a 6 miljone hebrenj perballe qindra miljoneve fqinjeve arabe , nuk kane shanc jooo…
Gjenocidi ynë s’po ndodh natyrshëm. Te ne çifutët po përkrahin lloj-lloj politikash gjenocidiale. Te ne ata ftojnë myslimanët. Pse s’janë aq të xhymertë në Izrael? Te ne përkrahin divorcin, abortin dhe shthurjen e familjes me lloj-lloj perversionesh seksuale. Fëmija 6 vjeç s’ka të drejtë të zgjedhë orën e gjumit, ka të drejtë të ketë operacion për ndërrim seksi, që është praktikisht sex mutilation. Çifutët janë për abortin, por jo për abortin e… fëmijëve Down. Kjo sepse këta s’do trashëgohen. S’kursehen hiç po fare në çdo detaj që i ndihmon shfarosjes sonë. Analizën Izraelit ia kanë bërë shumë burra më të mirë se unë dhe kanë mbërritur në të njëjtin përfundim. Fllucka e fundit e ajrit që mori Izraeli duke u mbytur janë çifutët rusë. Dhe ata u mbaruan. Çifutët amerikanë e kanë intermarriage rate 68%, sadoqë UrbanTelescope ndihet special. Që çifutët s’mund të kenë të ardhme është një fakt biologjik që ata të zgjuarit s’e kuptuan kurrë. Çifutët janë paraziti që po mundohet të vrasë mbartësin. Një ditë të ardhme të afërt çifutët do bëhen gazi i botës. S’është profeci, është manifest destiny i Borderline Personality Disorder, nga i cili vuan “qytetërimi” çifut që s’ka krijuar kurrë asgjë, veç garramete për të gjithë.
kte fakt un nuk e di, dhe e dyshoj si fakt. Por sidoqofte çfar nuk mund te ndodhe brenda bajges, dhe sidomos brenda bajges ku ti militon si njesit guerril. Historia e njesit guerril, shembull tipik rezistenca franceze gjate pushtimit nazist (ke disa filma te mire per kete), eshte: vrit sa vrit ne emer t’popullit, e per vete perfundoje i vrare ne emer te dashnores ose pareve se komandantit te njesitit guerril.
Ja te jap edhe un nje lajm te ngjashem per mikun tend te ngushte te njesitit guerril:
Rezistenca franceze s’egziston. Francezët ishin me pushime kur amerikanët po çlironin Parisin. Miti i rezistencës franceze u krijua pas luftës nga turpi. Dolën të gjithë trima partizanë dhe francezët. Në fakt, në Francë u rregjistrua një boom demografik me ardhjen e ushtarëve gjermanë. Ndoshta ishte plani i francezkave që t’ua çonin koqet te gjunjët gjermonve që të mos kishin takat dhe të humbnin kollaj kundër rezistencës.
Hitleri mund të ketë paraardhës të largët çifutë, ndoshta të gjithë kemi. Puna është sa larg. Kam lexuar analiza të sakta që s’mund të kishte paraardhës të afërt. Në kohën kur lindi ai, në qytetin e tij çifutët ishin të ndaluar. Këto përralla i përhapin çifutët thjesht për të krijuar çoroditje. Zhirinovski e ka babën çifut. S’më pëlqen gjuha e pamëshirshme e Zhirinovskit.
Më kujtohet më 1990-91 kur u ktheva nga greva e urisë e studentëve. Të gjithë nga anët e mia më tregonin historitë e tyre me disidencë. Vetëm shumë vite më vonë i thirra mendjes se të gjithë po shtireshin, ose po rregullonin biografinë e tyre. Kështu dhe rezistenca e francezëve, si disidenca e shqiptarëve, e Kadaresë, e Lazër Stanit.
Ky siti është pak a shumë objektiv. http://en.rightpedia.info/w/Alexander_Dugin
S’do funksionojë. Ta them unë pse. Amerikanët po budallallepsen. Dhe elitat e tyre po budallallepsen, ky është fakt i vëzhgueshëm. Krahaso Henri Kissinger me John “Kirzakstan” Kerry, të 2 çifutë. Të duket Kerry si ndonjë strateg iModh që mund t’i pjellë mendja diçka që mund të funksionojë? Ai s’di emrat e vendeve.
Vazhdojne Llogjet Tolja Tory Baci …mu tek pesembedhjete kaci.
Iluzionet jane te mahnitshme, Individi ngatarron Mjekun Psikiater, Kryeinfermierin dhe Sanitaret, me organizatat paralele Okulte qe do rrezojne nga froni Cifuterine.
Profesor jo vetem ne France po edhe ne vende te tjera te pushtuara u linden femije nga ushtaret gjermane. Francezkat i kuptoj mire, e pane se sa me trimeri e mbrojten Francen burrat e tyre. U dorezuan direkt e femrat nuk duan humbesit per burra por fitimtaret. Femrat nuk pyesin shume per politike, shkojne gjithmone mbas te fortit. Edhe regjizori Gjergj Xhuvani tek filmi i tij “I dashur armik” tregon per nje shqiptarke (e luajtur me duket nga Luiza Xhuvani) qe pallohet me shume deshire me nje ushtar fashist italian dhe ndien perbuzje per meshkujt shqiptare.
po jo, çne… une nga seriali “Alo alo”, kam kuptuar qe francezkat i urrenin gjermanet, e sidomos ato te rezitences (me ate bereten tipike ne koke), palloheshin me kenaqesi me ate buçkon, baristin Rene. nje francez lokal ky, shume popullor ,qe ne fakt pallonte gjithe femrat e fshatit.
…eh çna gjeti, sdi ke te besoj i ziu njeri ; filmat apo serialet ?!
kot nuk habiten te huajt kur vijne ne shqiperi.
Presin t’i gjejne shqiptaret ketu te eger, te pakulturuar e te paqyteteruar, si shqiptaret andej.
Edhe ambasadori japonez ishte habitur kur kishte arhdur e kishte gjeutr nje vend normal.
Ja si tha
Para se të vija këtu kisha një imazh negativ për Shqipërinë në lidhje me krimin e organizuar, me trafikimin e qenieve njerëzore, me krimin në përgjithësi etj. Por në momentin që erdha këtu e ndryshova komplet këtë mendim. Është një vend i sigurtë, i qetë, i pastër dhe njerëzit janë miqësorë”
Prandaj, emigrimi eshte thike me dy presa. Vertet heqim nga vetja pjesen negative te popullates dhe i ulim vetes numrin e krimeve, por fakti qe na nxijne imazhin, nuk ndihmon ne ekonomi.
[quote=“salben, post:54, topic:3253”]
Prandaj, emigrimi eshte thike me dy presa. Vertet heqim nga vetja pjesen negative te popullates dhe i ulim vetes numrin e krimeve, por fakti qe na nxijne imazhin, nuk ndihmon ne ekonomi.
[/quote]
Qo eshte Thenia e dites.
Te rrofshin kosheret mor bir se bletet te paskan ik (ne emigracion, ku tjeter?)
Ncnc qr ku e çovi rilindja ate vend.
Ke kapur ndonje peshk andej ti “konviktore” emigrimi? Ia jep rregullisht ilacet?
Une s’jam konviktore, ti je konviktor qe te shqeteson termi ‘konviktor’, plus ankohesh gjithe diten ne peshk se shoket e dhomes (komuniteti peshkor) bejne zhurme. Vec ankesa ky, qeshu icik rini se jeta eshte e bukur.
Profesor e pashe videon dhe e kuptova pse je aty. Por keshillat ku i pe , se nuk permenda gje apo e kishe me ndonje tjeter e te shkau dora
Une s’jam konviktore, ti je konviktor qe te shqeteson termi ‘konviktor’, plus ankohesh gjithe diten ne peshk se shoket e dhomes (komuniteti peshkor) bejne zhurme. Vec ankesa ky, qeshu icik rini se jeta eshte e bukur.
Ke te drejte. Konviktoret jane vendalinj e te shohin nga lart. Ti je me poshte. Je dava emigranteje, prej ekzisetences se te cileve po vriten njerez, po cohen naziste, etj.
P.s
peshku, mos hiq vetem nje ane te debatit kur vendos te heqesh. Ose hiqi sic duhet, ose mos i hiq fare e hqi dore vete se s’je per ate pune.
Ai eshte diplomat mos valle prisje te theshte cope se jeni nje tufe arash me nyje qe s’dini meu qeveris!
ai eshte diplomat, tha “ju paskan nxjerre namin kot, ju qenkeni vend si gjithe te tjeret”. se kush e ka nxjerre namin e dime mire te dy
S’ma kan futur ndonjehere profesor keshtu qe s’mund te them qe e kuptoj shembullin. Megjithate po e marr me mirbesim nga ti.
Nejse gjithsesi me sa di une sikur i kemi marredheniet mire me cifutet. Une punoj me dy cifute dhe deri tani s’mund te them asnje gje negative, megjithate skepticizmin e mbaj gjalle ne baze te fakteve qe keni sjelle ju.
po leje te gezohet fakirin, c’te kushton? gjera si kjo ja mbushin jeten