Diskutim i lirë - Gusht 2017

tmerr ne barcelone mer ca behet kshu.

vagina mer vagina, e pershtatur ne çmendurine e bordellos bohet kshu!

Natyrisht, natyrisht kete gje e ve re edhe ne Shqiperi, ku disa dallohen qe jane te bardhe krejt, siç jam une :laughing: dhe disa duken si latino apo kaukazian. Por megjithate i nderuar profesor, une ketu nuk shoh ndonje gje te keqe, se njeriun nuk e perben vetem lekura, ngjyra, gjaku, por me shume karakteri, edukata, botkuptimi, njerzilliku, etj.

1 Like

@Br3dharaku, @zeqo e lexoni kete mesiper apo jo? U zu me kthupin ky mjeshtri per gjuhen shqipe, pa lere per ekonomine dhe transportet, te bene lanet. He Zot i madh na mbyten budallenjte! Bredho une dyshoj se ky eshte gjyshi i shabanit!

Qysh kur diskutimi u quaka zenie. Sa shpejt qe e nxorre koken, s’durove dot.

Aaa, Pjeri i bardhe eshte, e kam pare ne nje foto qe gjembi e ka sjelle shpesh ketu ne nje ballo me buall mavrine Jozin Boden e ca te tjere, dhe eshte pikerisht ai me rreth te kuq, nuk e di nese gjembi mund ta sjelle ate foto, ky pretendon se eshte fotoshop, po prape kjo nuk do te thote qe nuk eshte i bardhe.

ç’eshte kjo BPD , i nderuar Ilia.

1 Like

Borderline Personality Disorder. Sociopatë. Ka shumë në Shqipëri, si Sali Berisha, Enver Hoxha, Tanush Shaska, Lazër Stani, Kosta Barjaba, dhe shumë e shumë të tjerë. Kanë tendencë drejt grabitjes, si çakenj, shqit 1 shpatull dhe ik me vrap, pa vënë re ç’dëm lënë prapa. Kështu shpjegohen firmat piramidale dhe fakti që të gjithë shqiptarët përveç meje ranë në to. Grabitqarë. Në të shkuarën kur profesioni i ushtarit ishte grabitqar, shqiptarët ishin ushtarë të shquar. Jeniçerët. Sot janë kryesisht me diploma juridike dhe politikanë. Kështu shpjegohet pse të gjithë kamarjerat në Shqipëri janë jurista me doktorat (Shqipërie).

Ta shpjegoj me një barceletë që da kuptosh pse u përshtatet aq shumë çifutëve. Ta kuptosh këtë duhet të dish ca anglisht mirë.

Welcome to the psychological help hotline!
If you are obsessive-compulsive, please press 1 repetitively.
If you are schizophrenic, a little voice will tell you which key to press.
If you are Borderline Personality Disorder, please hang up. You have already pushed everybody’s key.

Shqip dmth “hiqu qafe. Tanimë i ke çarë dërrasën të gjithëve.”

Une kam qene i vogel per firmat piramidale ca kam degjuar larte e poshte , po nga nje ane mire t’iu behet , popull lakmiqar dhe dembel, kujtuan se do behen milionere duke ndenjur , po ai tjetri ku do haje , s’do fuse gje ne xhep te vete :stuck_out_tongue: ?

Unë s’rashë. Dhe para se të shëmbeshin firmat piramidale më mbanin për budall. Pastaj kur ranë, një xhaje më tha “ti dole më piçk’e dhisë këtu?”

E thashë, shqiptarët janë grabitqarë budallenj, çifutët janë grabitqarë të zgjuar, therefore dhe më të urryer. E gjithë ideja e skemave Ponzi është grabitja. Grabitqarët bëhen viktima të grabitjeve shumë kollaj, si vetë çifutët. Dhe Bernie Madoff hyri në burg jo për ç’bëri, por se ua bëri çifutëve.

Martin Shkreli është shqiptari më i urryer në USA se është sociopat joçifut.

1 Like

Profesor , sa mendon se do zgjase procesi i korrelacionit midis sulmit terrorist ne Barcelone , me ate cfare ndodhi ne Charlottesville nga media cifute :stuck_out_tongue: ?

Po palloshi nuk futet fare te kjo BPD!!? yyyt teveqel.

Futet, por në Shqipëri ka shumë dhe s’numërohen. Futesh dhe ti, mos të të ngelet qejfi.

S’ka më kurrfarë interesi. Ne përditë e më shumë e dimë kush e ka fajin. Arsyeja pse s’e kanë vrarë akoma Trumpin është se kanë frikë nga 1 luftë civile që do ishte shumë konveniente për Kinën dhe Rusinë.

Kjo është çudia me çifutët e zgjuar. Duan një Amerikë të dobët që mund Rusinë dhe Kinën.

Të dish dhe 1 gjë profetike nga unë. Çifutët mendojnë se e kanë në thes Kinën. Ju s’i njihni kinezët, hiç po fare. Rusët i njihni dhe i urreni in the guts. Kinezët janë shumë herë më keq.

Mua me ke komshi, nuk jam ne albanie

S’ndryshon asgjë, hiç fare. Shaska u rrit në USA, është sociopat i përkryer, direkt nga manuali i shoqatës së psikologëve. Paçka ç’thonë, është kryesisht gjenetike.

Ku e di ti une njof ca kineze qe jetojne ne China Town , te medreseja ne Tirane :stuck_out_tongue:

Ti njeh si e tregojnë veten, jo si janë. Ti beson se ke aftësi t’i njohësh të gjithë, në fakt njeh vetëm të bardhët që janë të zgjuar por jo të shejtanzuar. Kështu sagllam dukeni dhe ju çifutët, më të mirë se jevgjit. Po ti në Tironë jeton? Atje rri se ndihesh special. Bullicat n’baltë e kanë rehatin.

Kinezët po lozin çifutët si piano, si violinë. Më vonë d’i lozin si daulle, si tambur. Ju jeni shumë të zgjuar për ta kuptuar. Filloni t’u bëni propagandë holocash kinezëve dhe da shikoni sa shumë e rruajnë. Në fakt, po ua pati interesi ju bëjnë dhe qejfin.

Kinezet i hidhnin acid ne fytyre njeri-tjetrit ne ato protestat e sheshit Tien An Men.

Po nuk me thua, te kam rixha, se te kam pare nja 2 here qe thua “ju me cani derrasen mua”. Po kur s’te pelqen niveli i bisedes apo kur te cajne derrasen, c’do qe e sjell koken ketu prape? Mos je si bicim SDM?

1 Like