Diskutim i lirë - Gusht 2017

Ti dukesh si biçim kockovar. Pederasti i parë që kam njohur në jetën time ishte nga Shkupi. E njoha në Tironë më 1992. “Ma ka dhanë lejen nana.”

Ashtu te lumte. Pikes i ke rene. Une dukem dhe nga dialekti. Po cne Shkupi, cne Kosova? Apo varja, gjenite s’mund te preokupohen me vogelsira?

Tamom. Për ne të jugut 1 moot jeni, nga Shkumbini e lart.

Profesor une njoh vetem budallenje , shejtanet i perbuz pastaj s’rri ne Tirone , te pakten jo vazhdimisht , por aq sa per te njohur kinezet dhe te gjithe aktoret e jashtem qe jetojne e punojne ne memedhe :stuck_out_tongue:

Po leri kinezet , se kane genocidet e veta per te qajtur.

Shaska eshte lule para meje.

Dhe germanët kanë gjenocidet e tyre për të qarë, shumë më të mëdha se holocashi, por s’i lini rehat ju.

Ka rradhe puna profesor …

Lushnja nuk eshte jugu i Shqiperise. Nese Elbasani i bie te jete kerthiza e Shqiperise, juve jeni nje pellembe me poshte.

1 Like

Elbasani nga fusha e futbollit e lart merrini, jua kemi falur.

Ka radhë. Përdorni amerikanët e bardhë të shfarosni gjermanët. Pastaj përdorni meksikanët dhe zezakët të shfarosni amerikanët e bardhë. Pastaj e kanë radhën rusët dhe kinezët, dhe hani moot ju të zgjuarit, po ju eci falla.

First we take Manhattan then we take Berlin. Then we take it up the ass. Muh Holocash for until Messiah arrives.

Prape pyetjes s’i je pergjigjur ama. Te pelqen kaishi? Apo englendisesh duke shpalosur teorite e tua qe te na sjellesh dhe ne ne rrugen e Zotit serbo-rus?

Mire e the , gjermanet rane viktime e ndjenjes se fajit , gje qe fale politikave se bashkimit europian ia deleguan edhe shteteve te pastra si norvegjia , suedia , danimarka.

Nga frika e te quajturit fajtor per genocidin hebre , i hapen dyert islamit , pas 100 vitesh do qajne dhe genocidet islamike ndaj qyteterimit perendimor.

Jo. S’ia hapën gjermanët. Dhe sot 70% e gjermanëve duan t’i përzënë jogjermanët. Ia hapi Merkel që është çifute, e vërtetuar. Juve mirë jua bënë, por u kujtuan ca si shumë vonë. Wannsee Conference 1942, kur e dinin që e humbën luftën. Juve mirë jua bëjnë të gjithë dhe mend s’vini.

Profesor une jam me nenshtetesi shqiptare , kam pasur mundesi te merrja pashaporten izraelite dhe nuk e mora, por kjo s’do te thote qe kam hequr dore nga te tjera gjera.

Sado sado , nje cifut do mbijetoje te perhape serish faren :stuck_out_tongue:

Grupet ekstremiste , nacionaliste , identariane ne gjermani denohen me shume se te dyshuarit per terrorizem.

Ti do përhapësh farën e babës sënd shqiptar. Ju jeni holluar aq shumë saqë prej çifutëve të Moses ngelet vetëm ligësia e Torës, dhe ca më keq, më vonë e Talmudit. Ç’i bashkon çifutët rusë me Falash Mura, Mizrahi, Sephardi ? Duken 1 rracë ata? Ju keni vetëm 1 shans të fitoni: të budallallepset e gjithë bota njëherësh. Ju po humbisni dhe s’e ndjeni.

Ato dënime jepen se Gjermania është akoma vend i pushtuar, nga çifutët. Tani që Polonia po kërkon 6 trillion dollarë Gjermanisë do fillojë dasma. Kemi dhe orkestër.

Kape icik napolonin

E kap unë. Kështu duket deri sa muh Holocash. Pastaj lëpin ç’bythë të gjesh ti. Mend s’mund të vësh, sociopat.

Me lesh apo pa lesh jane ato bythet ? :joy:

Bereqavez si ta kesh.

S’je dhe aq autist sa dukesh. Urime

2 Likes