Diskutim i lirë - Gusht 2017

Ndonjëherë ata të urtit janë më të rrezikshëm. Njoha 1 psikolog shqipkar më 1992, Adem Tamo. Fjalët e fundit që më tha janë “po studiove psikologji bëhesh i rrezikshëm ti. Ke ca përvoja ti që…” Unë kam marrë shumë klasa psikologjie, dhe më hyjnë në punë shumë në këtë botë të kontrolluar nga sociopatët.

Në Itali dhe USA kam bërë ca pehlivanllëqe që s’i priste njeri. E fundit fare tani, shefja çifute donte të më pushonte nga puna për këto ide përparimtare revolucionare që kam. Përfundimisht vendosi “lëre dreqin se s’i dihet.” Kam 1 rabin këtu me të cilin sillem si çifut melankonik i lodhur me çifutët. Pastaj i tregoj bëmat e mia. Dhe ai më thotë shpesh “that’s very clever”. Duke qenë se kam udhëtuar në 17 vende dhe jetuar në 6, përfshirë dhe Israelin, është kollaj ta bind që s’më zë bytha vend si çifut që jam.

Kur isha në Izrael, të gjitha atyre ruskave dhe sefaraditkave zioniste u thosha që jam çifut, por s’jam dhe aq i bindur që dua të jetoj në Izrael. Ato mundoheshin të më bindin. We have the technology. You know how that ends then.

Ai te paska paralajmeruar , ti e ke marre per te mireqene

1 Like

e ngaterron pak BPD me Antisocial PD.

BPD seems to strike a chord.

1 Like

Smart people can pretend stupid. Stupid people can’t pretend smart, try as they may.

U kam bërë diagnozën diferenciale.

That’s plain logic. Even a 10 year old can make that assumption.

Only if he is ashkenazi. Goyische kop needs to be told it.

1 Like

sipas research, schema therapy rekomandohet se fundmi sidomos per BPD por dhe per Antisocial PD. Dmth ka shprese per te gjithe ata qe BPD-istat qe te shqetesojne kaq shume.

S’ka shpresë. BPD s’janë studiuar akoma. In studies with BPD, the subjects feign progress, therefore are impossible to study. They are hard to diagnose, and hard to follow up. No cures known. They can pass undetected, and are most of the time detected after a fine mess. They have charm, therefore marry and proliferate.

a beson ne shkence profesor?

1 Like

Jo. Besimi është për besimtarët. Shkenca bën sa mundet. Unë këtë e di se jam shkencëtar. Ju e zëvendësuat magjinë e hyjnisë me magjinë e shkencës. Opium për opium. Ju jep siguri. Prandaj i hani qindra budallallëqe të Al Gore like revealed truths. Science becomes magic when seen from faraway. From close by it is just another deadly struggle.

1 Like

ama ne ca gjera besoni, madje me nje perzgjedhje shume te qarte.

1 Like

O profesor , po sikur te te them qe i kam bere screenshot te gjithe komenteve qe ke shkruar mbi cifutet ,
dhe t’ia dergoj transkriptet origjinale si edhe te perkthyera ambasades izraelite,ambasades amerikane ketu ne shqiperi dhe ato pastaj te merren me korrespondencen me vendin e punes suaj.

A do vazhdoje me te njejten verberi , i bindur pas teorive e ideologjive supremaciste ? Nuk ke fare frike ?

Apo hyn tek siptomat qe po shpjegoje me siper ? @Ilia_Toli

1 Like

S’ke nevojë të ma thuash, se e di që e ke bërë. I kemi marrë masat. Ç’masa? Ti je vetëm 50% ashkenazi, si John “Kirzakstan” Kerry. Me atë 50% goyische kop që ke, mund t’i bësh vetëm dëm kauzës që kërkon të ndihmosh. Si? It’s a secret. Unë e di që jam në qitape. E di që po maten të ma gjejnë vegjen. Le të mbarojnë punë me Trumpin njëherë. Neve të vegjëlve na rregullojnë shpejt e shpejt më pas. Unë si po flas shqip flas dhe në 4 gjuhët e tjera që flas rrjedhshëm. Janë dhe anglisht xhevahiret e mia, por ti s’je aq i zgjuar sa t’i gjesh. (((Ata))) i dinë se ua kam treguar unë. Dynjà mazallà. Në fund të kësaj historie ti do kesh vetëm 1 ngushëllim: “po unë për të mirë u mundova”, dhe ky do jetë shumë pak. The world has reached peak Jew, and that was quick.

Përkufizim. Supremacist i bardhë është ai që i reziston supremacistëve çifutë. Përfshirë Michael Jackson dhe Nikola Tesla. Çifutët s’mund të jenë supremacistë, ata janë të zgjedhur nga Zoti i tyre dhe mund të bëjnë ç’të duan, përfshirë shfarosjen e popujve që s’i binden Zotit, dmth çifutëve.

Pije pije detin te zbulosh sekretin…po prap nuk me the , vecmas kauzes po ty sa dem te behet ?

I am hardy. You don’t know. You don’t know.

Po s’te ka shkuar ne mendje qe te tolerojne vullnetarisht , pasi i sherben me shume ne gjendje te lire , sherben si light beacon per te gjithe te tjeret qe mendojne si ti.

1 Like

Profesor ku qendroni juve persa i perket dogmes se ngrohjes globale? Mua me duket shqetesuese por ne te njejten kohe nuk e kam bagazhin per ta ndare mire kete muhabet.

1 Like

Më ka shkuar ndërmend. Këto m’i shpjegojnë të gjitha në mbledhjet ilegale të njësitit gueril. Ti mos u mërzit. Miqtë e tu i kanë duart plot. Sapo u munduan të më pushonin nga puna. U munduan të më paraqisnin si monstër, dështuan. Mos u mërzit, do kujtohen në pak muaj prapë. Ata kanë planet e tyre, ne tonat. Plani i tyre është shumë i thjeshtë. Po më lënë të vras veten me duart e mia. Non è così che se ne andrà

Riusciranno i nostri eroi…

5 vjet të shkuara po të flisja kështu do kisha vdekur në burg dhe do isha harruar. Sa shpejt ndryshon bota! Këtë ua them të bardhëve që më dëgjojnë që të mos shkurajohen, s’ta them ty që të nxësh mend. Me ty funksionon vetëm kontrolli.

Po na vjen po na vjen
Bota dhjen bota dhjen
Shokët taaaaaaaaanë
Qo luftë po na i rrëmben.

1 Like

Ngrohja globale po ndodh, në Tokë dhe në Mars. Është cikël natyral që ka të bëjë me ciklet natyrale të… Diellit. Tani jemi në pikun e një periudhe të ngrohtë, para periudhës së akullnajave që po afrohet. Ajo do jetë problem, por ti mos u mërzit se kalojnë me dhjetëra mijëra vjet para se të bëhet problem. Ka qenë vëzhguar sistematikisht sepse temperaturat kanë qenë matur dhe në Mars tanimë prej shumë vitesh. Në fillim të viteve 70 provuan të na tmerrojnë me ftohjen globale, pastaj e ndërruan, tani da ndërrojnë prapë, si ta dojë puna. Qëllimi është të të tmerrojnë ty, dmth vetëm të bardhët. Të tjerët s’ia vënë veshin fare këtyre budallallëqeve. Ata po mundohen të na zhdukin, edhe duke na taksuar ajrin që marrim frymë. Mbarojnë gjithshka me këshillën të bëjmë sa më pak fëmijë. E vlefshme vetëm për të bardhët.

Dioksidi i karbonit po e bën botën më të gjelbër sepse është ushqim për bimët. Askush s’ta ka thënë këtë, askush s’flet mbi këtë.

2 Likes