Jam ne autobuz duke shkuar ne shtepi nga puna dhe jam i vetmi pasagjer. S’di c’ka bere vaki. Tani qe po shikoj dhe keto thagmat e gjembit them do jete hene e plote sonte, strange things happening.
Do ta kene kopjuar nga Anabeli kete ‘lajm’.
Pikerisht zeqo. Pastaj, une me 2 klase shkolle jam dhe s’di, e perdora ngaqe degjova Mooch tuaj ta perdorte. Pastaj, duke cituar berberin:
vetem keshtu mund te pastrosh mutrat kur te bllokojne WC-ne.
@kapo shkaba mund te jete femer vec po te kete bere operacion. Por une nuk paragjykoj njerezit per preferencat e tyre seksuale.
Ca linje cruise eshte ky? Po u leverdis atyre me bo keto gjera mo??? Nje cikez risky per nje buxines te tille.
MSC - Mediterranean Shipping Company. Kompani goxha e madhe. Cruise ship qe flitet eshte me e madhja qe ka ardhur ndonjehere ne Shqiperi, mban mbi 3000 vete.
Pharma stock o pharma bro?
Oh ok thanks for the info. Shume me konspiraci merret ky Kapo.
Shqiptari me i urryer, qe nuk flet asnje fjale shqip.
Doje te thoje shkeraba? Ai mendon qe e kane bere kastile greket per te sabotuar plazhet tona.
Tani e pashe dhe shkaben. Lol. Shkaba do bej mire te aplikoj per pune aty Brenda ne ship. Nga ca pashe ato kishin punesu vetem nga vendet e botes se trete.
Ja ta pyes pak shkaben tani- ndalojne, ankorohen ne port ato anijet? Dhe nese po cfare mund te bejne ato turistet aty ne Sarande?
Nuk ankorohen vijne vetem sa shkarkojne mootin dhe ikin prap, sorry se u pergjigja une ne vend te shkabes.
o emigrant qe s’e do Shqiperine. Sa vite ke pa shkuar ne Shqiperi?
Nah se besoj!
Ja ta them une si vendali. Nuk ankorohen ne port se kalata nuk eshte aq e thelle sa te mbaje nje krocere, megjithese me c’me kane thene e kane germuar dhe ndoshta kane filluar te ankorohen tani. Zakonisht krocerat shkojne diku afer portit dhe perdorin anije me te vogla per te cuar pasagjeret ne port. Ne port jane autobuzat e kompanive turistike qe i marrin e i gjezdisin sa ne Butrint, Ksamil, te kalaja e Lekuresit ose sido qe ta kene planifikuar. U japin dhe nje dreke, ca salce kosi, nja dy ullinj e ca hudhra te njoma dhe nje shkelm bytheve e hajt njatjeta.
Tregoja shkerabes qe vec Uren Vajgurore dhe Komunen e Parisit njeh. Se ai te perplas ne fytyre conspiracy theories e ta mbyll gojen.
Une i them qe ka shume gjasa qe te jete thjesht rera/sedimenti qe ngrihet nga motoret e anijes se eshte ceket, shkeraba thote jo, mos i mbro, kane derdhur ujerat e zeza (pavaresisht se asnje nga cruiser serioze, te pakten ato 2 ku kam qene une, asnjehere s’i derdhnin ne port por ne det te hapur). Arsyen pse hajde e merre vesh. Nga njera ane thote qe ajo e Ksamilit ishin greket qe gjate nates u lyen me jeshile qe mos t’i njohim na dhe erdhen e derdhen autobote me ujra te zeza ne Ksamil per te sabotuar. Nga ana tjeter thote qe dhe MSC, kompania e dyte me e madhe ne bote per shipping me qender ne Zvicer dhe pronesi kryesore Italjane, ju paska bere m… se me siguri paguhet nga Greket. Akrobatcirat e shkerabes jane te mahnitshme, prandaj dhe nuk eshte aq e cuditshme qe s’e ka problem to suck his cock.
Ke ofendo me fjalen Bro ti me …cer jam une Zhuzhak…fakti qe je femer e suksesshme nuk te jep te drejten te trajtosh kedo qe do te haje Gjemin si BRO…Nejse po clirohesh ene tina po e ndyn gojen me fjalen Cock…Urime
Nashti…ky Kaposhi…ka nje grup Loser Pharma Stocks.…qe sja mba bootha ti share nga fryka se mos Lebo ja Short in Millions…Kaposh frikacak …qite kryen dhe Sfido
Une femer e sukseshme!!! po me ngaterron me ndonje tjeter, psh korriksen. Une laj pjata zoteri. Pse ofendohesh ti me fjalen bro?