I lan pjatat me ato duar te mrekullueshme…Ama…Pse Korriksja eshte Konkurentja jote? Une mendoja me shume per Aqua, Zhardine dhe Tori…Treshe per Jete a Vdekje…
Vera eshte stina e loser Stocks po Kaposhi eshte mcef…
Po i her me Qu Weed oriented, njeher me qu Bro si me qen ne Compleks Pallatesh ne Harlem…ti ke fjalor ma te pasur…mos me zhgenje…ene me ate Kastravecin nuk qullose gjo…
Parqet mbushur me ketra ketu, edhe ndonje lepur tek tuk. Jane miqte e mi me te mire se nuk me gjykojne.
ncncnc paska rene vapa ne toronto, te lire ta shfaqin kafsherine edhe rrugeve tani se ne dimer rrine brenda e s’merret vesh
A thua ta kete zene frika?
Ja dhe varianti Despacito Shqip…rrace e bukur Shqiptarkat
Cfare frike aman te keqen .shpetim gjika ia hodhi me 2 vjet probation.
Shpejt Shkabe ca video liveleak-u
Zeqo, bashke e kena da muhabetin…do morrim Pjerinin per Kronikan me vete e do na boj skenar movie…road trip fashion…Torin nuk e du me vete …se eshte COCK BLOCKER…i bind pjeshkat te mos na e japin.
Une kam disa vjet qe i lutem Blendit per nje interviste tek emisioni i tij, por asgje, nuk e di a i lexon pershtypjet e mia ne Shqiperi qe i sjell ketu ne forme tregimesh te koncetruara. Dhe me interviste nderohet ai me shume.
Asht e eger bota e medias,Pjer. Me aq sa marr vesh une,Blendi te shef si rrezik (konkurence) dhe te bllokon me dashje.Potencialin tan e ka kuptu me kohe ktu te “peshku”. Ktu s’te bllokon dot per shkak te fames qe ke,se do te diskretitohej.(pak a shume si E.H me Kadarene) Megjithese e ke vene re,edhe ktu perpiqet me te fut shkopinj ne rrota,shpesh t’i vonon shkrimet me qellimin qe t’mos t’i publikoje fare,por asht insistimi yt qe e ben te ndryshoje menje se s’ka nga t’ja maje.
Nuk mund te hamendesoj gje Pjeter, persa kohe ai, me gjith vonesat , mi nxjerr shkrimet.
Po gjembo, para 10 vjetesh, ne mos gaboj.
Besoj se ka me pak se 10 vjet. Atehere pse ankohesh dhe thua qe s’te nxjerr ne interviste?
A s’do ishte mire te pakten nje here ne dy vjet, per te mos thene çdo vit, se ja shifi ata opinionistet e gazetaret qe dalin çdo jave e çdo muaj ne tv, mos po thone noi gje te ndritur, jo, shum gjojna biles jane thene ketu tek Peshku para tyre.
vazhdo dhit edhe ne kete teme Pjer, bashke me shoket konkurrente kush e ben me te moth!
Pjerin po ti do qe Blendin ta pushojne nga puna a si? Lere te shkretin se shyqyr e ka nje vend te mire Pune…Pse nuk shko tek ai veni e boj ca komente me shume…e di vete ku…
Uuu po pse aq keq e paska bo gjendjen Rivdekja (m’fal Rilindja), sa gazetaret dridhen nga frika e venit te punes.
Ka bosa e shefa mbi koke qe spjerdhin per Pallosh a Lulthim…duan shikueshmeri…del ti e i bie shikueshmeria programit te Blendit…ti pi birra ne Belgjike rehat kurse cmirezinjte i sulen Blendit si Pirana.
Shko e futi i dor komentesh aqe …se gjynof