Diskutim i lirë - korrik 2017

Eee te zhduket i ter kanabisi, te kishte halla koqe, pastaj tek VQ jane dhen udhezime ketu e kaq vjet qe ajo te mos zhduket.

Ndoshta truri yne eshte i predispozuar qe kur lexon “29 libra” perfytyron 29 libra letrare, po ky s’eshte Kadareja as Pjeri qe te harxhojne kohe me teori ekonomike apo figura letrare. Eshte si puna e ketyre qe thote Lewis Black

Edhe ka mundesi t’i kete shkruar vete se jane manuale ushtarake apo artesh marciale kryesisht, nuk eshte se kerkojne te ulesh me ore te tera e te mendosh per subjektin, personazhet, per linjen e konfliktit, piken kulminante. Jane si puna e tregimeve te njerit qe njoh une,:smiley: ulu e shkruaj, that’s it.

The Act of Killing …?..

Nashi keto jane krijime Te tija origjinale apo perkethime ?

populli me progresist i planetit, The Act of Seksing is Act of Killing:

2 Likes

Jemi dhe populli me shkrimtar I planetit mos e harro kete :blush:

nuk e harroj jo:

jo jo, nuk mundem te harroj jo:

jo jo, pune qe s’behet.

jo jo:

Qeveria e re, e cila po strukturohet për në shtator:

1-Edi Rama, Kryeministër

2-Saimir Tahiri, zv/kryeministër

3-Arben Ahmetaj, ministër Ekonomisë dhe Financave

4-Fatmir Xhafa, ministër i Brendshëm

5-Veton Surroi, ministër i Jashtëm dhe Integrimit

6-Pandeli Majko, ministër i Mbrojtjes

7- Olta Xhacka, ministre Mirëqenies Sociale, Rinisë Ehe emigrantëve

8-Halim Kosova, ministër i Shëndetësisë

9-Vasilika Hysi, ministre e Drejtësisë

10-Erion Braçe, ministër Bujqësisë dhe Mjedisit

11-Taulant Balla, ministër i Transporteve

12-Ervin Bushati, ministër i Turizmit dhe Territorit

13-Damian Gjiknuri, ministër Energjitikës

14-Fidel Ylli, ministër i sporteve

15-Elisa Spiropali, ministre e arsimit dhe kulturës

nje sonet, i marre pa copyright nga autori

Një sonet

Ç’mBrekulli është politika
Ndau Ilirin nga Monika

Përmbi palët rri gjithë ditën
Natën rri mbi opozitën

1 Like

“Sakrifikova shumë, unë dhe familja që të shkoja në Angli. Kam punuar 2 vjet aty, çfarë mundesha. Isha pa letra dhe sapo më kapën më kthyen. E dija që e kisha të pamundur që të shkoja prapë atje dhe kjo ishte një situatë që më kishte rënduar shumë psikologjikisht. Nuk kam qenë mirë gjatë këtyre muajve që kam ardhur në Shqipëri”, është shprehur 21- vjeçari.

Po Veton Surroi-n e kan marre me huazim?

1 Like

Lajme te vjetra… qarkullojne zera per Ministre te jashtme dy Pjeshka nga Kosova, ajo Citaku dhe nje tjeter qe eshte ambasadoreshe ne NY…

Mbasi u ngop me pjeshka vendi e kumblla te tharta si spiropalli, kerkon fruta ekzotike nga Kosova. Te shohim se cfare gustoje ka se deri me tani pall ka ngel.

Kto Pjeshkat nga Kosova jane gjithe long…mfal gjithe shije e kapacitet dhe te nderojne per ate pune, Vetoni qun ambasadori eshte dhe eshte i zoti por eshte shume Harbut dhe me siguri Edvini ka per te fshi Meneren se i mungon Illi Manjani.

Citaku dhe Citaku domethene? :smile: Ajo eshte ambasadore e Kosoves ne SHBA. Apo e ke per ate kusheriren e Rita Ores, Teuta Sahatcija?
Vlora Citaku ka vertet brume, ke qejf ta degjosh kur flet. Komplet 180 grade eshte Spiropali megjithe shkollen qe ka bere ne Amerike.

Eshte edhe nje tjeter, Pjeshke fare qe eshte ne Kosove Ministre e perjashtme mduket, veq citakut. Lajme te vjetra me fal po e kom harru e crendesi ka? Lajmet e reja jane qe do kete vetem 10 Ministri…
Spiropali eshte si burre mre, ajo te CI me brek, brez Blloku shoqerohet me cuna me zemer, nuk i bo pun shkolla asaj por alltija.
Po u emeru Surroji, do shofim gallate se kush eshte me carrderr KM apo MInistri Jashtem.

Kjo eshte tradite e Monarkise Serbo-Kroate ku u ndante midis tyre Posti i KM dhe i Ministrit te perjashtem, dhe si perfundim per ate kohe kishte dualitet dhe barazpeshe.